Hogy lehet, hogy csak 188 centi vagy, de szinte mindenhol törpe hozzám képest a legtöbb ember?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 19:23
1/11 A kérdező kommentje:
*vagyok
2012. jún. 1. 19:23
2/11 anonim válasza:
Az ország azon felén laksz ahol kisebbek az emberek.Nézz körül Kisalföldön ott sok a magas ember.
Biztos északi származású vagy.
3/11 anonim válasza:
??? átlag pasi 177 cm, átlag nő kb. 10 cm-re kisebb. Azért a törpe túlzás, nem? Tényleg mindenkire csak lenézel? Ja persze én az ország nyugati felén élek, előző válaszoló szerint akkor errefelé magasabbak vannak, nahát nem is tudtam.
4/11 anonim válasza:
A nyugati részen magasabbak.Gyakoribb az északi származás.
5/11 A kérdező kommentje:
Délnyugaton lakom. Amúgy BP-n, meg egy csomó magyar városban észrevette, hogy töpszli hozzám képest szinte mindenki. Nagyon ritkán látok csak olyat, aki velem egy magas, vagy magasabb.
2012. jún. 1. 20:15
6/11 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak a 198 centimmel? Menj el Hollandiába, ott majd te leszel a törpe.
7/11 A kérdező kommentje:
De nem akarok én lenni :D
Jó ez így, ahogy van
2012. jún. 1. 21:28
8/11 anonim válasza:
Szerintem lásd a jó oldalát, nem mer veled senki szemétkedni, mert csak föléjük magasodsz, hogy mit akarsz öcsi? :)
9/11 A kérdező kommentje:
Az biztos :D
Eddig is a jó oldalát láttam, sőt szeretnék még magasabb lenni. Remélem még növök 1 kicsit
2012. jún. 1. 22:09
10/11 anonim válasza:
Azért a 198 centinek is meg vannak a hátrányai. Elég kevés széken tudsz kényelmesen leülni, folyton bevered a fejedet, ja, és esőben folyton ki akarják verni a szemedet mások az esernyőjükkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!