Mennyi ideig tart míg megszokják az új begyeim a húrokat?
Begye a baromfiaknak van,de az sem újak.
A z ujjaidon ujjbegy van.
Helló!
Én mikor először a kezembe vettem a gitárt, akkor az egy akusztikus húrokkal felhúrozott spanyol gitár volt, amit jóval nehezebb lefogni, mint a sima akustikus gitárt. Én mindennap sokat gitároztam, mert nagyon szerettem, és 1 hónap múlva már nem annyira éreztem a húrok nyomását.
Na most először is had védjem meg a kérdezőt. Az új végén lévő utolsó percet (na ebbe is bele lehet kötni, hogy perc) szóval azt a részt ahol az azonosításodra szolgáló megtéveszthetetlen vonalkák vannak, igen is ujjbegynek hívják.
Amúgy gyorsan megszokja, ha minden nap gyakorolsz kicsit, akkor kb. 2 hét után elkezd megvastagodni. Ha fáj, akkor hagyd abba és mindig egyre többet és többet. Nekem is Western gitárom van és nő vagyok, tehát alapból talán finomabb ujjaim vannak, de elég hamar hozzá edződött. Kicsit azért tűrni is kell eleinte a fájdalmat, mert ha nagyon kíméled sosem fogsz egy bizonyos pontnál tovább jutni. Én már simán kiveszem úgy a forró csészét a mikróból, hogy meg sem érzem :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!