Miért akkor kezdenek az emberek állandóan zenét hallgatni, amikor tinik lesznek?
17:49 vagyok,
én nem tudnám elképzelni hogy csak azért mert a haverok valamit hallgatnak én is hallgassam, ritkán kötök kompromisszumokat, és senkit sem majmolok, a saját fejem után megyek, a saját stílusomat keresem és már 1-2 hónapja elég közel kerültem hozzá, és az már nem zavar ha az én zenémet divatból hallgatják, de ez a fajta zene úgy sem lesz divatos sztem :D na mind1, kb ennyi .
22:18 vok,
picit félreértettél. Úgyértem amikor a fent említett tinikorban mindenki elkezd hallgatni zenét és te is elkezdesz ebbe bekapcsolódni akkor az adott társaság mellett nehéz lenne nem zenét/mást hallgatni. Mert az ember legfőképp a társaság hatására hallgat azt amit. Az együtt éneklés erősíti az összetartozás tudatát. És biztos vagyok benne, hogy a te társaságodban is van olyan zene amit mind szerettek. Persze nálunk is vannak szélsőségek. Az egyik cimborám a kellemesebb nyugis rap számokat kedveli, valaki csak a slágeres nótákat, valaki mindenevő. Van bulis-partis, én meg a félelmetesebb típusú rap dalokat kedvelem. És még sorolhatnám ezt a listát. Ahoz képest hogy a zúzósabb számokat hallgatok van egy két laza típusú is amit nagyon szeretek. Nem azért mert a barátok erőszakolták rám hanem mert a zene erőszakolta magát rám xD.
És sok olyan szám van amit az én általam kedvelt témából hallgatnak ők...és örülök neki, hogy ők is tudják értékelni azt a stílust amit én képviselek.
Meg hát ez az egész hangulat függő...ha mondjuk death metalos vagy akkor nem hiszem, hogy egy olyan nap amikor valami csalódás ér benyomnál egy crytopsy számot...kapissi?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!