Miért akkor kezdenek az emberek állandóan zenét hallgatni, amikor tinik lesznek?
Szerintem azért,mert akkor jelennek meg az első érzések.Ekkor leszünk "igazán" szerelmesek,ilyenkor lesz meg az első csalódásunk,sokszor az egész világgal hadilábon állunk,és erre jó a zene.Nem érezzük magunkat egyedül,jól kibőghetjük magunkat,stb.:))
13/L
A lanyom 5-6 eves volt es az "Istvan a kiraly"-t kivulrol fujta, meg mi is, annyit hallgatta :))
Igaz most 12 eves de azota is szereti a zenet, igaz most mar nem szuk latokoru:))
Első válaszoló:
az István a királyt én is nagyon szeretem:)
Egyszerű, mert akkor kezdenek felnőni.
Engem semmi nagy csalódás nem ért, csak valahogy felnőttem a zenéhez, ahhoz ami igazán engem jellemez.
yee
amig a föld kerek addig lesznek rockerek
amíg a föld ovális jó lesz nekünk a metál is :D
előző vagyok
lassan viszont már kéne egy rendes barátnő :D akármennyire is elvagyok a zenéimmel
:D
17:49-nek, velem full ugyanez van xD csak én rappelek, meg rap zenéket komponálok szintin. Annyira a zene a minden, hogy nem szívesen szakítok időt másra...pl ugye lányokra. pedig nekem se ártana ismerkednem....mondom full egy cipőben vagyunk xD
És hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Szerintem a az eddig felsorolt válaszok mellett, a divat is közbe szól. Eltudnátok képzelni magatokat, hogy a legjobb barátod/barátnőid hallgatnak valami zenét és azt te ne? A legtöbben szerintem így ismerkednek meg a zenével. Legalábbis körülöttem így viselkedtek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!