K-poposok! Ti hogy álltok a lánybandákkal?
Sok helyen olvasom, hogy a 2NE1 kivételével mindegyik lánybandát utálják, rengetegen a K-pop világában. Ti hogy álltok ezzel? Aki nem szereti a lányegyütteseket, miért nem szereti? Aki igen, az miért?
(Én speciel odáig vagyok értük, s nem értem, mi a probléma. :))
De a K-pop nem a jó pasikról szól, hanem a zenéről. Nem mondom hogy nem jó dolog csodálni őket, de akkor is, szerintem a fiú idoloknak is elsősorban tisztelet és szeretet jár, majd csak azután az, hogy hű de szexi, meg hasonlók. ^^
Szerintem a lánybandák ugyanolyan jók, mint a fiúk. :D♥ én mindenkit szeretek.xD
Hátigen.^^ Mondjuk lányok közül is vannak jó táncosok(HYOYEON *___*).
A K-pop idolok közül mindenki hülye (jó értelemben). XDDDDDD♥
Én ezen éppen egyik nap gondolkodtam el. A lánybandákat nem bírom, ellenben a fiúbandákért - nagyon sokért legalábbis - oda vagyok meg vissza.
Nekem az a gond, hogy a lányokat úgy választják ki, hogy lehetőleg minél magasabb hangot ki tudjanak énekelni. Így aztán mély hang nem is létezik a zenéikben, és ha elkezdenek valamit, akkor az nyivákolásnak hangzik az én fülemnek.
A fiúbandáknál szintén így van a választás, ők is énekeljenek ki minél magasabb hangot; csakhogy ott alapvetően mély a hangjuk a fiúknak, és értelemszerűen jól jön ki, nem nyivákolás lesz belőle - furcsa is lenne. A lányokat nem lehet csodálni, hogy milyen magas hangra képesek, de a fiúkat igen, mert nekik az nem természetes, és a legtöbben mégis természetesen énekelnek. Lásd: Heo Young Saeng (az SS501 tagja), Park Jung Min (szintén SS501), Baek Ho (NU'EST).
Szóval összességében nekem a lányoknál a nyivákolásuk nem tetszik, viszont van egy dal, a City Hunter betétdala, ahol a csajnak mély hangja van - annak számít náluk. Kim Bo Kyung - Suddenly. (Azért akadnak kivételek, tényleg.)
Nem mondom azt, hogy utálom a lánybandákat... de azért inkább a fiúkat hallgatom. ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!