Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-poposok! Ti hogy álltok a...

K-poposok! Ti hogy álltok a lánybandákkal?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy a 2NE1 kivételével mindegyik lánybandát utálják, rengetegen a K-pop világában. Ti hogy álltok ezzel? Aki nem szereti a lányegyütteseket, miért nem szereti? Aki igen, az miért?

(Én speciel odáig vagyok értük, s nem értem, mi a probléma. :))

2012. máj. 21. 13:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem:/ Egyszerűen nem bírom. Meg nekem a pasik tetszenek és hozzá a zene :D Lehet őket nézni a videóklippekben^^
2012. máj. 21. 14:10
 2/20 anonim ***** válasza:
2012. máj. 21. 15:11
 3/20 A kérdező kommentje:

De a K-pop nem a jó pasikról szól, hanem a zenéről. Nem mondom hogy nem jó dolog csodálni őket, de akkor is, szerintem a fiú idoloknak is elsősorban tisztelet és szeretet jár, majd csak azután az, hogy hű de szexi, meg hasonlók. ^^

Szerintem a lánybandák ugyanolyan jók, mint a fiúk. :D♥ én mindenkit szeretek.xD

2012. máj. 21. 15:19
 4/20 anonim ***** válasza:
Jajj ne értsd félre:D Persze először én is a hangjukat nézem, aztán meg nézem h húúú az kell nekemxD a lányoknak nem bírom a hangjukat:D plus a fiúk olyan jól tudnak táncolni, hogy az nem igaz><
2012. máj. 21. 15:22
 5/20 anonim ***** válasza:
Na meg imádom, hogy olyan viccesek:D:D:D
2012. máj. 21. 15:23
 6/20 A kérdező kommentje:

Hátigen.^^ Mondjuk lányok közül is vannak jó táncosok(HYOYEON *___*).

A K-pop idolok közül mindenki hülye (jó értelemben). XDDDDDD♥

2012. máj. 21. 16:13
 7/20 anonim ***** válasza:

Én ezen éppen egyik nap gondolkodtam el. A lánybandákat nem bírom, ellenben a fiúbandákért - nagyon sokért legalábbis - oda vagyok meg vissza.

Nekem az a gond, hogy a lányokat úgy választják ki, hogy lehetőleg minél magasabb hangot ki tudjanak énekelni. Így aztán mély hang nem is létezik a zenéikben, és ha elkezdenek valamit, akkor az nyivákolásnak hangzik az én fülemnek.

A fiúbandáknál szintén így van a választás, ők is énekeljenek ki minél magasabb hangot; csakhogy ott alapvetően mély a hangjuk a fiúknak, és értelemszerűen jól jön ki, nem nyivákolás lesz belőle - furcsa is lenne. A lányokat nem lehet csodálni, hogy milyen magas hangra képesek, de a fiúkat igen, mert nekik az nem természetes, és a legtöbben mégis természetesen énekelnek. Lásd: Heo Young Saeng (az SS501 tagja), Park Jung Min (szintén SS501), Baek Ho (NU'EST).

Szóval összességében nekem a lányoknál a nyivákolásuk nem tetszik, viszont van egy dal, a City Hunter betétdala, ahol a csajnak mély hangja van - annak számít náluk. Kim Bo Kyung - Suddenly. (Azért akadnak kivételek, tényleg.)

Nem mondom azt, hogy utálom a lánybandákat... de azért inkább a fiúkat hallgatom. ^^

2012. máj. 22. 10:22
 8/20 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk vannak olyan lányok (Taeyeon, Seohyun, meg a T-arából az egyik, akit nemtudok.xD), akiknek mélyebb, erőteljesebb hangjuk van. :3
2012. máj. 22. 13:13
 9/20 B2kgirl ***** válasza:
Én nem utálom a lánybandákat, bár igaz, nem sűrűn hallgatom őket. Egyedül a 2NE1 és a T-ara számai tetszenek. A fiúbandákat viszont szinte mind imádom. Abban pedig teljesen egyetértek veled, hogy nem a külsejük miatt kell szeretni őket, de ezt sajnos sokan elfelejtik...
2012. máj. 22. 14:58
 10/20 anonim válasza:
100%
abban én is egyetértek hogy a legtöbb lánybandának az a lényege hogy minél magasabb hangon énekeljenek,és ez tényleg elég fülsértő.de én pl oda vagyok a SISTAR-ért. az ő zenéjükben van rap is meg nem olyan nyávogós,ebből a bandából is a legjobb Hyorin,mert nem csak magas hangokat énekel hanem mélyeket is és az sem hangzik szarul...pedig ha egy magas hangú lány mélyen akar énekelni az nem lesz túl szép :D
2012. máj. 23. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!