Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-poposok! Ti hogy álltok a...

K-poposok! Ti hogy álltok a lánybandákkal?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy a 2NE1 kivételével mindegyik lánybandát utálják, rengetegen a K-pop világában. Ti hogy álltok ezzel? Aki nem szereti a lányegyütteseket, miért nem szereti? Aki igen, az miért?

(Én speciel odáig vagyok értük, s nem értem, mi a probléma. :))

2012. máj. 21. 13:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ha a lánybandáknak a magas hang a lényege, a fiúbandáknak meg az, hogy minél jobban nézzen ki az illető. Köztük se olyan sok igazán kiemelkedő tehetség van.

De végülis érthető, mert az első benyomást a kinézet adja az idolokról, és ha jól néz ki, akkor már fél siker, főleg a lány rajongóknál. >o<

2012. máj. 26. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Én sem a fiú- sem a lánybandáknál nem azt nézem, hogy hogyan néznek ki (eleve utálom, ha a csapat minden tagja tökugyanolyan és alig bírom megkülönböztetni őket). Én azt szeretem, ha a klippjeik és a zenéik igényesen vannak összerakva, jelentése van a szövegnek és nem csak táncikálnak benne (bár azok között is van egy-két kedvenc szám pl. Beast Shock, Nu'est Face, Trouble Maker stb.)

Én is szeretem a 2ne1-t, de rajtuk kívül SunnyHill-t is hallgatok. Ezzel a lánybandákat le is tudtam...

Fiúbandák közül is vűlogatós vagyok, elsőszámú kedvenc a Bigbang, de nem a fiúk kinézetébe szerettem bele (az csak később jött T.O.P miatt ^^) hanem a Haru haru-ba és a Tell me goodbye-ba.

Beast-nek is van egy-két száma ami tetszik, meg szerintem a CN Blue stílusát is nagyon eltalálták.

A második kedvencem talán Tablo (és neki sem a kinézete tetszik) a Fever's End albumával.

2012. jún. 4. 06:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Én lány bandákat ritkán szoktam hallgatni, nem nagyon szeretem az ilyen ultra cuki, magas hangon való nyávogásos zenét.

Max néha 2NE1, After School, RANIA

2012. jún. 20. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem őket, egyedül a 4minute-t nem bírom.... Hogy miért? Hát nem igazán szimpatikusak főleg Hyuna. :)
2012. júl. 29. 18:51
 15/20 anonim ***** válasza:
2ne1, T-ara, SunnyHill!!!! A többi nekem túl nyálas...
2012. júl. 30. 12:49
 16/20 anonim válasza:
Most lehet hogy hülyének néztek, de én imádom a lánybandákat is. Nekem egyáltalán nem tűnik nyávogósnak a hangjuk :s.
2012. aug. 6. 19:14
 17/20 anonim válasza:
T-ARA, 4Minute, SNSD, 2NE1 + még egypár, de zeke jönnek be nekem. Inkább fiúbandás vagyok, de "sok" lánybandát is "szeretek".
2012. szept. 7. 21:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem szeretem...

Jobbak a fiúk!!!!

14/L

2012. dec. 6. 16:37
 19/20 anonim válasza:
Hát én a fiúkat jobban szeretem....lányokat is meghallgatom de inkább csak párat hallgatok rendszeresen (2Ne1,EXID,SNSD,4minute) de akiket mindenképpen kiemelnék az a Blackpink....szerintem teljesen más a hangzásuk a stílusuk és nem tömör cukorból állnak.....annyira eszméletlenül fantasztikusak én szerintem teljesen más irányba tartanak mint a legtöbb lány csapat koreában (jó értelemben) én hatalmas Blackpink fan vagyok *--* ui:kicsit késői válasz,de jobb később mint soha :D
2017. jan. 24. 23:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Én utálom a lány bandákat. Nagyon keveset szeretek csak. Egyszerűen nem bírom őket hallgatni, nem nekem való. Túlságosan nyávognak. Főleg a legtöbb. Ahogy elöttem is írták páran, magas a hangjuk. Szinte az összes lánybanda ugyanolyan. És rohadtul irritáló ez a magas rinyáló hang. Meg ez a "cukormázas szupercuki" dolog. Annyira próbálnak cuki lenni, hogy már undorító. Meg semmi újat nem lehet tőlük hallani, semmi különlegeset. Ugyanolyan nyávogós mindegyik lánybanda. De persze ízlések és pofonok. :--)
2017. jan. 25. 00:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!