K-poposok! Ti hogy álltok a lánybandákkal?
Sok helyen olvasom, hogy a 2NE1 kivételével mindegyik lánybandát utálják, rengetegen a K-pop világában. Ti hogy álltok ezzel? Aki nem szereti a lányegyütteseket, miért nem szereti? Aki igen, az miért?
(Én speciel odáig vagyok értük, s nem értem, mi a probléma. :))
Ha a lánybandáknak a magas hang a lényege, a fiúbandáknak meg az, hogy minél jobban nézzen ki az illető. Köztük se olyan sok igazán kiemelkedő tehetség van.
De végülis érthető, mert az első benyomást a kinézet adja az idolokról, és ha jól néz ki, akkor már fél siker, főleg a lány rajongóknál. >o<
Én sem a fiú- sem a lánybandáknál nem azt nézem, hogy hogyan néznek ki (eleve utálom, ha a csapat minden tagja tökugyanolyan és alig bírom megkülönböztetni őket). Én azt szeretem, ha a klippjeik és a zenéik igényesen vannak összerakva, jelentése van a szövegnek és nem csak táncikálnak benne (bár azok között is van egy-két kedvenc szám pl. Beast Shock, Nu'est Face, Trouble Maker stb.)
Én is szeretem a 2ne1-t, de rajtuk kívül SunnyHill-t is hallgatok. Ezzel a lánybandákat le is tudtam...
Fiúbandák közül is vűlogatós vagyok, elsőszámú kedvenc a Bigbang, de nem a fiúk kinézetébe szerettem bele (az csak később jött T.O.P miatt ^^) hanem a Haru haru-ba és a Tell me goodbye-ba.
Beast-nek is van egy-két száma ami tetszik, meg szerintem a CN Blue stílusát is nagyon eltalálták.
A második kedvencem talán Tablo (és neki sem a kinézete tetszik) a Fever's End albumával.
Én lány bandákat ritkán szoktam hallgatni, nem nagyon szeretem az ilyen ultra cuki, magas hangon való nyávogásos zenét.
Max néha 2NE1, After School, RANIA
Nem szeretem...
Jobbak a fiúk!!!!
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!