Az irigy hónaljmirigy tényleg mindennek a legalja volt anno?
Figyelt kérdés
Anno jó volt őket nézni, de 20 év távlatából az alkoholizmus és a suttyóság népszerűsítésének a legalja szerintemtegnap 16:40
1/13 anonim válasza:
Abba kéne már hagyniuk. Nagyon erőltetett ez már.
2/13 Sanyi2025 válasza:
Akkor se voltak jók, de a magyar tévéműsorok színvonalától nem tértek el, sőt...
3/13 anonim válasza:
Szerintem voltak jó ötleteik, csak egyszerűen egy ilyen parodizálós műfajban nehéz nagyon jót készíteni.
4/13 anonim válasza:
5/13 Kedves Vezető válasza:
Sose voltak "jók", mivel Ők csak tátognak, a női hang szerinted honnan jön ?
Egyetlen jó zenéjük volt, az Anyáddal jártam'.
Akkor azt hittem ez egy fekete humorú jó kis dal.
Később hallottam az eredetijét, akkor tudtam meg hogy karikatúra az is.
Az után meg semmi eredeti ötlet nem volt, ami legalább olyan lett volna mint az Anyáddal jártam.
6/13 anonim válasza:
5
Persze.A női hangokat nyilván nem ők éneklik.De közülük van,volt olyan aki dalolászik más formációban is.
7/13 Kedves Vezető válasza:
Pont hogy azt mondom aki folyton nőnek öltözött, meghalt, hallgasd meg bármelyik éneklését.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
De a többi is, full szereplés az egész, nem ének, pl:
10/13 anonim válasza:
7, zseniális, ez az ember is mindenféle hangon tud énekelni, ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!