Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az irigy hónaljmirigy tényleg...

Az irigy hónaljmirigy tényleg mindennek a legalja volt anno?

Figyelt kérdés
Anno jó volt őket nézni, de 20 év távlatából az alkoholizmus és a suttyóság népszerűsítésének a legalja szerintem
tegnap 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*8
tegnap 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem volt egy határozottan jó korszakuk kb. 97-2003 között. Nem azt mondom, hogy telibe világszínvonal, de azért az akkori paródiáikban elég sok kreatív megoldás volt, és igen szépen odaszúrtak a "szenvedő alanynak", és persze sokszor a kor átlagemberéről sem festettek hízelgő képet.
tegnap 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Ok pont hogy igazi jo musort es koncertet csinaltak. Mai napig imadom oket
ma 08:11
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Régen szerettem, jó humoruk volt/van. Az újabb paródiájukat azért nem tudom már annyira értékelni, mert (hála istennek) nem ismerem az eredetiket.
ma 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon minden "kicsit sárgább, kicsit savanyúbb", még a paródiák is.

Viszont azért voltak ötletesebb cuccaik is (Huncut karnevál, Deutsche Punk ist borzalom), igaz, főleg régebben.

Az "alkoholizmus népszerűsítése" témával nem értek egyet. Nem Sipos Petiék parancsára került közelebbi kapcsolatba a népünk a piával, épp ellenkezőleg, a Mirigy a már meglévő alkoholizmusunkat parodizálta. Valamivel poénkodni nem jelenti azt, hogy népszerűsíted is az adott dolgot (a romás-zsidós vicceket is a neonácik szerették a legjobban, pont azok, akik a legkevésbé lennének vádolhatók a kérdéses embercsoportok "népszerűsítésével).

Hogy a csapat "mindennek az alja" lett volna, azt konkrétan cáfolnám: a srácok nem molesztáltak gyerekeket, nem közösültek állatokkal, sem pedig holttestekkel. Nem lőttek agyon, vagy fejeztek le senkit, és a késes kéregetés sem volt az ő műfajuk. Nem akarok másokra mutogatni, de a politikai életben ezerszer "lejjebb" lévő karakterek vannak, és nem csak nálunk (lásd: Cicciolina, a pisis-kakis-állatos felnőttfilmek sztárja, aki olaszoknál komoly politikai babérokra tört, vagy a magyar civilek félholtra verésével összefüggésbe hozott, szintén talján Ilaria Salis, vagy a holland pedofil párt...)

ma 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!