Mi a különbség az Epiphone LP-100 és az Epiphone Les Paul Standard gitárok között?
Azt tudom, hogy a Standard nyaka ragasztott, míg az LP-100-asé csavarozott, de ezenkívül van más különbség, a hangszedőket leszámítva? Ahogy én néztem az Epiphone siteján, nem igen láttam más eltérést. A hangszedőket pedig amúgy is ki lehet cserélni jobbra, ha kell. :)
Nyáron tervezek egy gitár vásárlást, mindenképp Epiphonet veszek, úgy döntöttem, de a csavarozott nyak nekem jobban tetszik (a hangkitartás lehet, hogy nem annyira jó, mint a ragasztott nyaknál, de ha gond van, sokkal könyebben cserélhető).
itt a standardat egy 10essel olcsóbban, a másikat meg egy tizessel drágábban, mint itthon. furcsa :D
még különbség a fogólap berakás is
használtat nem akarsz, mindneképp innen rendelsz?
A berakás, kontúr a testen, fej nagysága, és ehhez hasonló apróságok nem annyira érdekelnek, hacsak nem befolyásolják a hangot (de azt nem hiszem). :) A jávor top miben segíti elő azt, hogy jobb legyen a gitár?
Mindenképp újan szeretnék gitárt venni, és innen rendelném, mert van a városban egy hangszerüzlet, ahol ingyen elhozzák a saját rendelésükkel, ha náluk rendelem meg - úgy hallottam. És a szállítási költség sem kicsi azért, 30 euro, amit ha lehet, természetesen megspórolok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!