Ez megoldható? Többi lent
Figyelt kérdés
Nem rég voltam Hollandiába egy hangszerboltba, és láttam egy fehér Epiphone SG G-400-at fekete koptatoval, és rá volt irva hogy limitált szériás, utánanéztem és nem lehet sajnos magyarországon kapni. De mondjuk ha megkérek egy hangszerboltot akkor tudnának külföldről be szállitani vagy ha olyat akarok akkor külföldön kell megvennem?2012. máj. 5. 14:01
1/2 teleka válasza:
Szia!
Csak akkor hozza be neked bolt, ha pl. egy üzletláncon belül kéred, de mivel itthon nincsenek elterjedve a franchise hangszerboltok, ezért ezt külföldön kell megvenned.
2/2 A kérdező kommentje:
kösz :D
2012. máj. 6. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!