Dobolhatnék a kb.3,5x4m-es szobámban?
Családi házban persze, de nem gond, hogy kicsi a szoba? egy komplett dob szettről lenne szó!
mint pl. ez [link]
Hali!
A szoba mérete csak annyit befolyásol, h minél kisebb a szoba annál jobban felerősíti a játékod hangerejét, de ez persze attól is függ h milyen hangosan játszol. Ha viszont zavar a nagyobb hangerő, simán használhatsz ilyen munkavédelmi zajszűrős füldugókat, vagy pl nekem külön zenélésre kifejlesztett füldugóm van, ami a káros zajokat szűri le a beszédhangokat nagyrészt beengedi, de ez már drágább mulatság, bár én már hozzászoktam 6-7 év dobolás után.
Lényeg: próbáld ki, és ha túl hangos szerezz be vmilyen cuccot a hallásod megóvása érdekében. :D
Köszi szépen! :)
még nincs dobom, a közeljövőben szeretnék venni, és abszolút amatőr vagyok, próbálni is még csak 1x próbáltam.
Ha van időd és kedved, nem segítenél nekem? Írhatok privit?
Most, 18 éves lányként szeretnék dobolni, de se tapasztalat, se segítség, se jótanács, se tanár, se semmi. Nagyon örülnék, hálás lennék minden segítségért! :)
ha oda berámolod a dobszerkód, akkor nem fogsz tudni hol aludni :D
a kicsi szoba bitangul visszaveri a hangot, szóval hallásvédelemre valamit újíts be.
ja, és így is van 2 ágy, asztal,3 szék, 3 polc, éjjeli szekrény, de valahogy megoldom, az ablak elé, két ágy közé beférne :) (az éjjeliszekrény meg megy ki)
Ráadásul tetőtéri szoba is. de valahogy megoldom a hallástompítót is.
máshova nemnagyon tudnám tenni, csak a szobám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!