Tarthatom a nyuszim a szobámban?
Itt van a gépem mellett a nyuszim, és nagyon élvezi az új dolgokat, valamint hogy velem lehet. Annyira megszerettük ezt a szobás dolgot, hogy én itt akarom tartani a szobámban, egy ketrecben-amíg nem vagyok itthon, és ha itthon vagyok akkor pedig kiengedném és játszanék vele! :) Nyuszibiztossá tenném a szobám, és sokszor elmennénk sétálni és kifutkározná magát a kertben is! :)
Mit, hogyan tegyek, és mire ügyeljek a nyuszibiztos szobában?!
Persze, hogy tarthatod :)
Növényeket, kábeleket rejtsd el előle, rakd fel olyan magasra, hogy ne érje el. Kábeleket, ha nem tudod elbarikádozni, kábelcsatornába rejtsd el. A falak éleire érdemes élvédőt felszerelni, mert simán megkezdi :)
Nagyjából ennyi.
én kifigyeltem hova szeret a nyuszika bújni,és mikor kiengedem,elállom az útját 1-1 párnával (pl nem engedem a tv állvány mögé,hogy megrágcsálja a zsinórokat,vagy a laptop töltőhöz).
én készítettem neki kartonból egy kis házikót is,ott tud kedvére bújkálni. a mindent megrágunk dologról szerintem kiskorában szoktasd le,nem olyan humoros,ha a ruháidat vagy a szőnyeget megkezdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!