Melyik az a dal, amelyiktől ha rossz kedved van, azonnal jobb lesz, vagy legalábbis feldob?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 16:25
1/18 anonim válasza:
2/18 anonim válasza:
Hanson - MMMBop
R.E.M - Shiny Happy People
The Cure - Friday I'm In Love
Wilson Phillips - Hold On
Mika - Love Today
3/18 anonim válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
neked nagyon jó izlésed van, mi nem vesznénk össze zenén.Megy a zöld pacsi, köszönöm a választ.Még annyit, nem emlékszel véletlenül Jemnek mi volt az a száma, amit egy időben agyonjátszottak a rádiók?Köszi mégegyszer.
2012. máj. 5. 16:42
6/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, a legelsőnek írtam, akkor még nem láttam, hogy több válasz is volt, mindenkit értékelek, köszönöm!
2012. máj. 5. 16:43
7/18 A kérdező kommentje:
Kedves 3as, még életemben nem hallottam erről a zenekarról, de nagyon jó, belehallgattam, köszönöm!
2012. máj. 5. 16:46
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Engem a Sum 41 számai dobnak fel bármikor:P:-))
Amúgy itt egy Jem szám, amit sokszor játszottak, nem erre gondolsz?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!