Miért változtatták meg a bück dic-et szerintem a régi viccesebb volt?
#Rammstein #bück dich
2012. máj. 5. 14:15
41/51 anonim válasza:
hé kérdező te voltál aki ezt a vidit linkelte a kérdésemre :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3002856-vege..
amúgy tényleg miért volt csalódás a Weisses Fleisch? Szerintem Flake ku.va jól táncolt (ismét) :D
42/51 A kérdező kommentje:
Igen
2012. máj. 27. 21:48
43/51 anonim válasza:
akkor jövök eggyel :D
bearanyoztad a napomat
44/51 A kérdező kommentje:
:D
vagy 20 meghallgattam legalább :D
2012. máj. 27. 23:25
45/51 A kérdező kommentje:
Másik 20-szor meg rá gitároztam :D
2012. máj. 27. 23:26
47/51 anonim válasza:
Mert egyáltalán nem olyan volt a hangzása, mint a LABon, bár lehet, hogy azért mert a lifados azért mégsem egy profi felvétel...Flake táncával nem volt baj. Richard szólója is tök más volt az én fülemnek :/, nem baj, majd ha jön a dvd okosabb leszek.
48/51 A kérdező kommentje:
hát nem mindegy egy telefon vagy egy kézi kamera vagy egy 98-as eléggé rosz felvételű kamera vagy egy hd kamera.
A hang meg nem a kamera veszi fel hanem ami a hangsszerekből kijön hang azt veszik fel valamivel tehát nem a hangszórókból tudtommal.
2012. máj. 28. 18:52
49/51 anonim válasza:
igen a hangot külön veszik fel és rakják a videóra
50/51 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
14-20 közöttiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!