Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért változtatták meg a bück...

Miért változtatták meg a bück dic-et szerintem a régi viccesebb volt?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=cAGIDtlrKqI

7:40 -től változott meg :D

#Rammstein #bück dich
2012. máj. 5. 14:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

"Jófej az összes"

Hát ez így igaz :D

Noha Doom nem tud ugrálni meg égetni a dobokkal de a mostani Bück dich performansz alatt megmutatja hogy ő a domináns hím a csapatban :D

Paul-ról meg csak azt lehet mondani hogy Paul :) ugrál, pörög, az első perctől az utolsóig

Flake, na nekem ő a kedvencem :D az a tánc, sose tudom megunni, és még ha mindig őt kapják el a többiek (tudom csak show) még így is megmarad a tekintélye és kiemelkedik a többiek közül :D

Richard Kruspe, másnéven "A Szikla" (én már csak így hívom XD) aki remekül gitározik, szintetizátorozik a Bück dich alatt és noha úgy tűnik hogy érzelmileg halott :D mégiscsak látszik rajta hogy élvezi hogy örömet okoz a rajongóknak (ki ne élvezné?)

Ollie, habár visszahúzodó, ő is tud show-t csinálni, lásd Stripped élő előadása, plusz szerintem a Mein Land klipjében ő a legviccesebb ahogy ott körül ülik a csajok meg szörfözik (bár Till Baywatch-os futása sem rossz) :D

és végül Till

a "Feuermann", a tűz koronázatlan nagyúra, a lángok fejedelme :D

rólam nem írok semmit mert amit leírnék azt úgy is mind tudjuk róla :D zseniális, meghökkentő, lenyűgöző, vicces, abszurd, fenomenális

ezek mind igazak Till-re :D

2012. máj. 25. 10:32
 22/51 anonim ***** válasza:
*róla
2012. máj. 25. 10:33
 23/51 A kérdező kommentje:
Váó ezt jól kifejtetted :D
2012. máj. 25. 23:22
 24/51 anonim ***** válasza:

köszönöm :D

hát mit mondjak, a kedvenc együttesem a Rammstein :D

2012. máj. 25. 23:26
 25/51 anonim ***** válasza:

Amúgy még régebben volt egy kérdésem hogy kinek ki a kedvence az együttesből és az egyik kommentelő ezt a választ írta szerintem nagyon jó :D

"Igazából én nem is tudnék nagyon választani közülük.

A kedvencem Olli: mert olyan vicces mozgása van a színpadon. No meg szimpatikus a csendessége (habár lehet, hogy ez csak álca...)

A kedvencem Richard: egy igazi ellenszenves figura, ahogy beszél és gesztikulál. Nekem nagyon egoistának tűnik, ugyanakkor tiszelem őt. Tehetséges mind zene és dalszöveg írásban. És habár az utóbbi években kicsit lerobbant még mindig jól néz ki (mellékesen)

A kedvencem Flake: Azok a táncok ...(Weißes Fleisch, Asche zu Asche szinti szóló). Valahogy nekem ő a legszimpatikusabb az interjúk alapján Szóval ő a legvisszafogottabb és a mégis legszínesebb.

A kedvencem Paul: Nem is kérdés, hogy őt miért kedvelem: a már az előttem is említett gitározás: háton, térden, ugrálva. Hihetetlen, hogy mit levág a stínpadon :D Csodálom, hogy nem fullad ki, már az első 10 percben.

A kedvencem Till: Elég csak említeni a dalszövegeit/verseit. Egy kicsit elvont figura, de tetszik. A színpadon pedig egy állat!:D

A kedvencem Schneider: A Mester. Nem tudok más mondani:) Csoda, hogy miket művel a dobokkal. Viszont élvezet azt is látni, amikor bénázik a dobverőkkel :D

Szóval nálam egy szinten vannak mind a hatan. Mindegyik másért a kedvencem :D"

2012. máj. 25. 23:32
 26/51 anonim ***** válasza:

noha a Richardossal nem értek egyet (szerintem nem tűnik egoistának) a válaszadó jól megfogalmazta hogy melyikükben mit szeret

és ő is mint én kiemelte Flake táncát, meg Paul gitározását :D

2012. máj. 25. 23:37
 27/51 anonim ***** válasza:
Amúgy Texas-ban most mennyi idő lehet mert ott lesz a turné utolsó koncertje 25.-én
2012. máj. 25. 23:40
 28/51 anonim ***** válasza:
május 25.-én (tehát ma, csak nem tudod az időeltéréseket)
2012. máj. 25. 23:41
 29/51 anonim ***** válasza:

*tudom

(már fáradt vagyok, bocsánat a sok félreírásért)

2012. máj. 25. 23:41
 30/51 A kérdező kommentje:

2 helyen megnéztem nem tudom :D

Egyébként amit bemásoltál azt én is olvastam.

És gondolom kitalálhattad hogy nekem is a R+ a kedvencem

2012. máj. 26. 00:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!