Miért változtatták meg a bück dic-et szerintem a régi viccesebb volt?
#Rammstein #bück dich
2012. máj. 5. 14:15
31/51 anonim válasza:
igen ezt gondoltam hogy neked is a kedvenced :D
32/51 anonim válasza:
Köszi! Így már elég érthető lenne, hogy miért is nem volt az afterpartyn. És igaz, ami igaz, ha tényleg lázas volt, akkor az látszott rajta, mert jó, csinálta, amit kellett, de tényleg olyan tök unottnak tűnt:S bár ezt lehet arra is fogni, hogy a pesti koncert eléggé az elején volt.
33/51 A kérdező kommentje:
Te voltál :O ?
2012. máj. 26. 11:36
34/51 anonim válasza:
#32 voltál afterpartyn?
az az volt ahol Paul-lal lehetett beszélgetni?
35/51 A kérdező kommentje:
Ez más téma de egyébként a rockereket szólják le hogy milyen bukók.Érdekes itt pl. nem az jön le szerintem
2012. máj. 26. 20:17
37/51 anonim válasza:
Igen, az volt, pont itt gyiken írta valaki, hogy ő volt, és csak Paul volt ott, de ő sem sokáig. Nekem lett volna rá lehetőségem, de nem mentem, azt most hagyjuk is, hogy miért...Lehet, megéreztem, hogy személyes kedvencem, Richi nem lesz ott:DD mindegy, már sikerült túltennem magamat rajta.
38/51 A kérdező kommentje:
Ezt láttátok keressük meg a többit
2012. máj. 27. 11:30
39/51 anonim válasza:
Az elején, ahogy mutatják Tillt...már ott olyan igazi dvds feelingem volt. Zseniális...Kíváncsi vagyok a Weisses Fleisch-ra, mert az számomra csalódás volt, ahogy a LIFADon előadták.
40/51 A kérdező kommentje:
Csak ki tudja mikor adják ki.
Miért volt csalódás?
2012. máj. 27. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!