Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Borzasztó rossz a hangom?

Borzasztó rossz a hangom?

Figyelt kérdés

Szerintem elég hamis, és erőtlen,de ebből hogyan lehetne jobbat?Szerintem sehogy,szerintetek?

http://www.youtube.com/watch?v=1DEiuNKNQ_k&feature=g-upl&con..

2012. ápr. 17. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
ne erőltesd az éneklést sztem...
2012. ápr. 17. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egy Byonce, és elég hamiskás is, de énektanár javíthat rajta. De ne dédelgess hiú ábrándokat,hidd el, nagyon fájdalmas visszaesni a földre. Énekelj, de csak a szarát szórakoztatásodra. Egy énektanár megtanít, hogy tisztán énekelj, egy picit javul a hangod is. De ne ijedj meg, átlagos a hangod, sok lánynak van hasonló. Hogy Puzsért idézzem: Fiatal vagy, énekesi karrier nélkül még esélyed van egy gyönyörű életre.

Keress olyan hobbit, amiben igazán jó vagy, hidd el, mindenkinek van egy rejtett tehetsége, amit meg kell találnia. :)

18/L

2012. ápr. 17. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
*Beyonce
2012. ápr. 17. 19:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van én is igy érzem.Csak hobbiéként üzöm,semmi komoly.Karaokézom és ennyi.Nem akarok énekes lenni.Jó a hallásom hallom hogy nem jó.Tanácsot még adhatok ha van valakinek még.
2012. ápr. 17. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Jobb mint az enyém

talán énektanárral próbálkozhatnál. nincs elvetve a kocka bármi lehet ebből, csak nem valószínű. Nem adnám fel, főképp ha csak hobby

:D

azért sok sikert...

2012. ápr. 17. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Ezeket most találtam.Hallgassátok meg.Engem jó kedvre deritet.

http://www.youtube.com/watch?v=XVjhzlUJAlQ&feature=related

2012. ápr. 17. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!