Hol lehet venni egy Fender Telecaster gitárt? És mennyibe kerül?
Hát eleve normális ember nem vesz újonnan (főleg ilyen árú) gitárt.
Amúgy én már nem teljesen értem te miért is szeretnél telét, ha úgy nagyjából teljesen mindegy, hogy milyen, csak rá legyen írva, hogy Fender Telecaster?
Hát mert a telecaster nagyon tetszik nekem és a haverokkal megakarunk egy új bandát.
És feltétlenül kell egy Fender elektromos és nekem a telecaster kéne.
De egy fender jazz gitárt tudtok mondani árban?
Annyi 2 másodperc alatt kiguglizható és amatőr kérdésed van, meg kell hogy kérdezzem:
Fogtál már egyáltalán gitárt a kezedben?
Elnézést, h
ha igen, de nem úgy tűnik. Ha nem, akkor meg semmiképp ne Fendert vegyél. Olyan mintha jogsid sem lenne, de te már 16 milliós luxusautót akarnál, vagy nemtudom. Egy amatőr 0 különbséget vél felfedezni egy 30 ezer, meg egy 500 ezer forintos gitár között, persze az árán kívül. 0 különbséget. Én értem hogy telét akarsz, de nem kell Fendert venni egyből. Vehetsz telecaster 50 000-ért is, csak nem Fender lesz hanem Squier. A Squier egyébként a Fender alvállalata (rajta is van a gitáron, hogy by Fender).
bocs, valahogy sikeresen elküldtem az előzőt félkészen...:)
Volt már gitár kezemben.
Egyébként már gyakoroltam sokat akusztikussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!