Fender Telecaster vs. Stratocaster. Kinek milyen van? Melyik jobb?
Szerintem Les Paul :D
Amúgy Volt Stratom is, nem jött be, igaz hogy (sztem) szebb mint a Tele, viszont így ránézésre a Tele lehet a kényelmesebb választás, mivel azon kicsit lejjebb van a hangerőgomb, engem a Straton nagyon zavart, plusz a középső pickup is irritáló volt kicsit pengetési szempontból. Mondjuk az orvosolható, kicsit besüllyeszted a csavar segítségével. Most majd jönnek jól megcáfolni, amúgy meg szerintem dönts szimpátia alapján.
Szerintem is Les Paul :D Amúgy van Telecasterem meg Stratom is... Mind a 2őt kedvelem, és zenétől hangzástól függően használom... Attól függ, hogy miylen zenét szeretnl játszani...
Kezdőknek a Strato talán kényelmesebb, szerintem könbyebb rajta megtanulni az akkordfogást meg a váltást/csúsztatást... És a Strato olcsóbb!!!
nekem is les paulom van:D
de most néztem, ha vennék fendert, telét vennék. Pont az egyszerűsége miatt jön be, meg a stratot annyian lemásolták már, és annyi helyen lehet látni, hogy unalmas.
Hangzásban viszont mindkettő tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!