Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fender Telecaster vs. Stratoca...

Fender Telecaster vs. Stratocaster. Kinek milyen van? Melyik jobb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 13:33
 1/6 Daweee000 ***** válasza:

Szerintem Les Paul :D

Amúgy Volt Stratom is, nem jött be, igaz hogy (sztem) szebb mint a Tele, viszont így ránézésre a Tele lehet a kényelmesebb választás, mivel azon kicsit lejjebb van a hangerőgomb, engem a Straton nagyon zavart, plusz a középső pickup is irritáló volt kicsit pengetési szempontból. Mondjuk az orvosolható, kicsit besüllyeszted a csavar segítségével. Most majd jönnek jól megcáfolni, amúgy meg szerintem dönts szimpátia alapján.

2010. szept. 12. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is Les Paul :D Amúgy van Telecasterem meg Stratom is... Mind a 2őt kedvelem, és zenétől hangzástól függően használom... Attól függ, hogy miylen zenét szeretnl játszani...

Kezdőknek a Strato talán kényelmesebb, szerintem könbyebb rajta megtanulni az akkordfogást meg a váltást/csúsztatást... És a Strato olcsóbb!!!

2010. szept. 12. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem is les paulom van:D

de most néztem, ha vennék fendert, telét vennék. Pont az egyszerűsége miatt jön be, meg a stratot annyian lemásolták már, és annyi helyen lehet látni, hogy unalmas.

Hangzásban viszont mindkettő tetszik:)

2010. szept. 12. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Stratocasterem van. Funk, soul, jazz zenékhez ideális. Elég könnyű rajta játszani.Egyedül az a fránya hangerőszabályzó és a pickup-kapcsoló van rossz helyen. Könnyen beleakad az ember keze.
2010. szept. 13. 08:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Mar van egy Cort X2-m, de majd a kesobbiekben egy Fendert szeretnek :)
2010. szept. 19. 20:51
 6/6 slash vs ashba ***** válasza:
28%
Fender Stratocastel a legjobb!!! Les Paul-rol mindenki azt hiszi, hogy azert mert slash ugy megtudja szolaltatni, nekik is igy fog menni..persze mindig beszopjak:P
2012. jan. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!