A fej, fülhallgatókat is be kell járatni megvétel után?
Igen!
Én értelek, a válasz igen!
Normálisan kezd el hallgatni, nem gyilkolni!
Én is vettem egy Sennheiser-t, külön felhívták rá a figyelmemet!
Természetesen ha küldöm neki, nem lesz semmi gond, nem biztos, hogy tönkre megy, de kell neki egy "bejáratási idő", miután szebben és "érettebben" jeleníti meg a hangokat!
Pár hét, 1-2 hónap és érezni fogod a különbséget, hogy miért is került annyiba a fül-fejhallgatód, amennyibe!
Ha felsőbb kategória, akkor megérted miért volt drágább, ha olcsóbb, akkor azt, hogy miért került csak annyiba! ;):)
De ha jót akarsz, ajánlom a Sennhaiser-t, vagy az AKG-t!
(Ők találták ki és kezdték el gyártani a hangszórókat és a fejhallgatókat! Az egyik az egyiket, a másik a másikat!)
Ha nem gyilkolod és nem téped, akkor egy életen át kitarthat és sok-sok kellemes percet hoz majd számodra!
ezek olyanok, amikre egyszer kell beruházni és vigyázni kell rá, normálisan használni!
A barátom pl, azt mondta Ő nem adna soha ennyit egy fülhallgatóért, inkább veszi a maxell-t, sokkal olcsóbban..2-3000,-Huf?!
Na ja, csak míg én megvettem egyszer ezt, Ő már a 6.-at veszi belőle és soha nem adja azt az élményt számára, mindig csodálkozik az enyém hallatán! :)
Szóval, be kell járatni! ;):)
Én is sennheiser akarok venni Egy HD 449-et.
Nekem eddig csak sennheiser fülhallgatóm és fejhalgatóm volt.
De nem tudom hogy az AKG vagy a Sennheiser jobb?
Minőségibb fej és fülhallgatókat egyértelműen be kell járatni, ahogy előttem a kolléga is leírta, hogy miért. Zenével, vagy a 3 kimondottan erre való hang folyamatos lejátszásával pár órán keresztül, ugrásszerű javulás jelentkezik ezeknél a füleseknél.
Nem tudom mi a cél, mire fogod használni és mennyit szánsz rá, de a HD555-t lesd meg, bestbuy kategória volt.
Ha pedig fülhallgató kell, jelenleg Xears-t javasolnék, szebb hangja van, mint bármelyik korábbi senimnek, AKG-mnak vagy Koss-omnak, nagyon jó vétel volt.
AKG vs Sennheiser az örök kérdés, mint prociknál az AMD vs Intel. :)
Szerintem Sennheiser!
Bár az AKG is profi, a BOSE is, Pioneer is.
Az a baj, hogy sok van amit csak netről lehet rendelni, mert Magyarországon esetleg nem árusítják.
Én AKG-t szerettem volna kipróbálni, rengeteget gondolkoztam rajta, meglehetősen drága volt-lett volna az is és nagyon nem tetszett, hogy ha pl.telefonról akartuk kipróbálni(Nokia), akkor volt egy "dudáló" falsch hang alatta. Így kipróbálunk másikat és másikat, de a hiba mindegyiknél jelentkezett.
ezért maradt a Sennheiser!
Hozzá kell tennem, nem bántam meg!
Pláne miután bejáratódott! :):);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!