Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A fej, fülhallgatókat is be...

Mpeti1996 kérdése:

A fej, fülhallgatókat is be kell járatni megvétel után?

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Pontosan hogy érted?
2012. márc. 27. 15:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy ha veszek mondjuk egy hangfalat, azt be kell járatni, úgy hogy az elején csak halkan, utána egyre hangosabban hallgatom
2012. márc. 27. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
attól függ. ha veszel egy teszkósat, akkor feltekered a hangerőt és szétszakad. ha veszel egy sennheisert, azt akárhogy akármikor küldheted tökéletesen vissza fog adni minden hangot.
2012. márc. 28. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Igen. Legalábbis szerintem biztosan.
2012. márc. 28. 20:40
 5/8 anonim válasza:

Igen!

Én értelek, a válasz igen!

Normálisan kezd el hallgatni, nem gyilkolni!

Én is vettem egy Sennheiser-t, külön felhívták rá a figyelmemet!

Természetesen ha küldöm neki, nem lesz semmi gond, nem biztos, hogy tönkre megy, de kell neki egy "bejáratási idő", miután szebben és "érettebben" jeleníti meg a hangokat!

Pár hét, 1-2 hónap és érezni fogod a különbséget, hogy miért is került annyiba a fül-fejhallgatód, amennyibe!

Ha felsőbb kategória, akkor megérted miért volt drágább, ha olcsóbb, akkor azt, hogy miért került csak annyiba! ;):)

De ha jót akarsz, ajánlom a Sennhaiser-t, vagy az AKG-t!

(Ők találták ki és kezdték el gyártani a hangszórókat és a fejhallgatókat! Az egyik az egyiket, a másik a másikat!)

Ha nem gyilkolod és nem téped, akkor egy életen át kitarthat és sok-sok kellemes percet hoz majd számodra!

ezek olyanok, amikre egyszer kell beruházni és vigyázni kell rá, normálisan használni!

A barátom pl, azt mondta Ő nem adna soha ennyit egy fülhallgatóért, inkább veszi a maxell-t, sokkal olcsóbban..2-3000,-Huf?!

Na ja, csak míg én megvettem egyszer ezt, Ő már a 6.-at veszi belőle és soha nem adja azt az élményt számára, mindig csodálkozik az enyém hallatán! :)

Szóval, be kell járatni! ;):)

2012. ápr. 1. 12:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Én is sennheiser akarok venni Egy HD 449-et.

Nekem eddig csak sennheiser fülhallgatóm és fejhalgatóm volt.

De nem tudom hogy az AKG vagy a Sennheiser jobb?

2012. ápr. 1. 18:01
 7/8 anonim válasza:

Minőségibb fej és fülhallgatókat egyértelműen be kell járatni, ahogy előttem a kolléga is leírta, hogy miért. Zenével, vagy a 3 kimondottan erre való hang folyamatos lejátszásával pár órán keresztül, ugrásszerű javulás jelentkezik ezeknél a füleseknél.

Nem tudom mi a cél, mire fogod használni és mennyit szánsz rá, de a HD555-t lesd meg, bestbuy kategória volt.

Ha pedig fülhallgató kell, jelenleg Xears-t javasolnék, szebb hangja van, mint bármelyik korábbi senimnek, AKG-mnak vagy Koss-omnak, nagyon jó vétel volt.

AKG vs Sennheiser az örök kérdés, mint prociknál az AMD vs Intel. :)

2012. ápr. 2. 10:46
 8/8 anonim válasza:

Szerintem Sennheiser!

Bár az AKG is profi, a BOSE is, Pioneer is.

Az a baj, hogy sok van amit csak netről lehet rendelni, mert Magyarországon esetleg nem árusítják.

Én AKG-t szerettem volna kipróbálni, rengeteget gondolkoztam rajta, meglehetősen drága volt-lett volna az is és nagyon nem tetszett, hogy ha pl.telefonról akartuk kipróbálni(Nokia), akkor volt egy "dudáló" falsch hang alatta. Így kipróbálunk másikat és másikat, de a hiba mindegyiknél jelentkezett.

ezért maradt a Sennheiser!

Hozzá kell tennem, nem bántam meg!

Pláne miután bejáratódott! :):);)

2012. ápr. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!