Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Domainnév regisztráció esetén...

Domainnév regisztráció esetén a megvétel végleges vagy havonta kell fizetni?

Figyelt kérdés
?
2012. febr. 25. 17:40
 1/10 A kérdező kommentje:
rendben már megtaláltam lehet havonta és évente fizetni érte.
2012. febr. 25. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
tudtommal csak egyszer kell fizetni (viszont ott van helyette a tárhely bérleti díja)
2012. febr. 25. 17:43
 3/10 A kérdező kommentje:
és nem tudsz olyat amiért csak egyszer kell fizetni, kevés a tárhely de ingyenes?
2012. febr. 25. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
ilyen szerintem nincs, mert ilyesmire ott vannak a [link] oldalak, amik a reklámokból "élnek"
2012. febr. 25. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, az nem egy konkrét link akart lenni, ne nyisd meg, ezzel csak a szerkezetét próbáltam ábrázolni :)
2012. febr. 25. 17:58
 6/10 A kérdező kommentje:
értem. ilyen 1-2 mb-ra gondoltam mert szerintem lenne értelme, vannak akiknek kevés hely kell mert csak információkat akarnak elérhetővé tenni reklámmentesen. na mindegy.
2012. febr. 25. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:

A domain nevet magát mindig 1-2 éves ciklusokra lehet venni (és kell is fizetni 1-2 évente fenntartási díjat).

Nem keveri a kérdező a tárhellyel?

Azt szokás havonta/évente fizetni.

2012. febr. 25. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:
de kevertem. de adhatnának minimális tárhelyed névhez. lenne értelme.
2012. febr. 25. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:

domaint akár 10 évre is elő tudsz fizetni a jobb szolgáltatóknál

ha csak extra pici 1-2 mb tárhely kell, akkor érdemes ingyenest, amúgy meg leginkább a fizetőst tudom javasolni, hogy a Fájlaid biztonságban legyenek. Ezért nem érdemes sajnálni kiadni pénzt

2013. nov. 29. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 75%-os, látodm végig toltad a keresőt és promotálid a fizetős tárhelyeket, hogy mennyivel jobbak.

Igen, megbízhatóbbak, de semmivel sem biztonságosabbak, mint az ingyenesek.

Illetve már bocs, de ez a kérdés is (mint ahogy a többiek közül is sok) 2012 elejéről való, szóval valószínűleg egyáltalán nem aktuális.

2013. nov. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!