Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem zavar, ha olyan zenét...

Nem zavar, ha olyan zenét hallgatsz, amit nem értesz?

Figyelt kérdés
Meglepődök azon, amikor valami angolnyelvű zenét hallgat, de nem érti, miről szól.
2012. márc. 24. 22:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
En mar 4 eve nem hallgatok magyar zeneket, nem is vagyom ra, mert egyaltalan nem tartom olyan szinvonalasnak, mint az angol szamokat. Egy francia, egy nemet, egy brazil es 7 arab szamom van, amiknel egyik sem erdekel, mit jelentenek, megis a nemetet es az arabot siman eleneklem. Az angol zeneket szintugy siman. Engem is a zene maga, ami erdekel, nem a szoveg.
2012. ápr. 25. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem ha néha-néha nem angol/magyar zenét hallgatok,hanem orosz-német-francia-ukrán-indiai pop egyebek:P ez általában az eurovizio idejében jön rám olyan 2 hétig csak ilyeneket lesek youtuben is :P
2012. jún. 23. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:

A szöveg értése nem éppen a zene lényege, aki igazán szereti a zenét ezt tudja, érzi. Engem csöppet sem zavar, bár valamennyire tudok angolul és németül.

A zene egészen más minőségben hordozza az információt, pl. az összes szimfónia instrumentális...hoppá.

És oratóriumokat is hallgatnak a zenebarát emberek, pedig nemigen tudnak mondjuk latinul folyékonyan, de lehet németül sem...

2013. júl. 7. 23:04
 14/14 anonim válasza:
Hogyha az ember tanulja azt a nyelvet, amilyenen van írva a dal, akkor még pozitív os lehet, hogy nem érti. De ez is emberfüggő, mert pl. én nem bírom ki, ha nem értek valamit. Ez lehet akár egy rejtvény, akár egy dal szövege. Mert az adott nyelvet alig tudó ember utánanéz a dalszövegnek, majd annak a szövegrésznek, amit nem értett meg. De ahogyan már említettem, ez emberfüggő.
2016. aug. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!