Jók az SX gitárok?
Elsősorban ár-érték arányba megéri?
És egyéb hibák vagy egyebek?
(Ne ajánljatok másikat csak kérdezem)
Köszi!
Köszönöm!
Még várom a válaszokat!
Ár-érték arányban messze a legjobb gitárok a piacon.
Meg kell válogatni őket, mert nagy a szórás, de ha kifogsz egy jó darabot, akkor lesz egy bazijó gitárod tulajdonképpen sz*ré-h*gyé, emelett tuning-gitárnak is kiválók, mert pl rendes, jóminőségű fából készülnek, (sokkal jobból, mint néhány 2-3szor annyiba kerülő társuk) és az esetleges gyengébb alkatrészeket kicserélve egy egészen komoly hangszerekkel vetekedő gitárt kaphatsz.
Az első meg életében nem fogott még a kezében SX-et.
Ja az más, nem a szett-ekre gondoltam, hanem a rendesekre, nagy részük 20 ezer forintért rendes égerből van...
Megéri csak válogatni kell, mert az összeszerelés néha nagyon gány. (Azért olcsó, mert nincs minőségellenőrzés)
erről a gitárról pl. mit mondotok?
3 nap múlva lesz 2 éve, hogy vettem egy Les paul fazont, asszem eg2k típus, szettben volt
gitár fája egész jó, nyakát belehet állítani, pontos hangszer lehet belőle ha rászánod az időt.
Tanárommal mentünk megvenni, és másnap akart venni ő is egyet de csak szettben volt kapható, alig akarta visszaadni mikor kipróbálta egy 30 wattos behringeren, nemsemmi hangja volt ennyi pénzért(50 ezer), lehet hogy közrejátszott az is, hogy leszedtem a hangszedőfedeleket.
erősítő fos, kábel fos, tok elmegy amíg kiviszem a házból, hogy elhangolódhasson :D.
Árikhoz képest jók!
Nekem volt 2 is, 3 singlés és HSS- elrendezésű is és utóbbi metálra is használható a teste pedig tömör égerfa volt és 28-ért vettem anno vadi újonnan, szóval igenis jó gitárok ennyi pénzért. nekem mind a kettő Vintage 57 strato volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!