Egy ismert / felkapott zenész mennyit keres?
Mivel azt hallottam h Zsüsztin Bíber 2 milliárdért vett házat :S
akinek youtube-on 40-50 milliós látogatottság van de még sem lehet róluk hallani ők mennyit keresnek?
Illetve egy koncertért mennyit kapnak?
kapnak annyit mint Bíber szerintem
meg Zsüsztin-t szerintem csak egy szűkebb réteg hallgatja
vannak olyan előadók hatalmasan széles a rajongó tábora (pl. Rolling Stones)
Előző:
Zsüsztint rohadt sokan hallgatják, csak ezek 99%-a 14 éves kislány, de ugye ez egy nagyon buta réteg, szóval lehet rajtuk pénzt keresni.
Állítólag Justin MINIMUM 300 ezer dollárt keres fellépésenként, nem tudom igaz-e, egy másik honlapon azt találtam naponta "csak" 270 ezer dollárt keres, és naponta több, mint 1 fellépés beleférne, szóval max a nagykoncertből kap 300 rongyot.
Itt találsz pár emberről infót, hogy ki mennyit keres:
Akiknek meg youtube-on 50-60 milliós nézettségük van azok sem éheznek, havonta milliókat keresnek ők is (természetesen dollárban).
De Biebert csak a 14-19 éves tini lányok hallgatják
a Rolling Stonest meg 10-50 éves korig férfiak és nők egyaránt
azért szerintem lényeges különbség
elképesztőek ezek az adatok. például egy olyan énekes akiről én személy szerint még nem hallottam dollár milliókat keres... A 40-50 milliós nézettségre pl. Three Days Grace - Never too Late című száma. Hihetetlen :)
egy számmal ennyit keresni
És erre mi felénk Magyarországon mi a helyzet?
Elvileg Fluor száz milliókat keresett "Mizu" című számával.
Majdnem 14 milliós nézettsége Magyarországon szép de külföldön ennyi nem elég...
Ez jó kérdés, engem is érdekelne.
Az biztos, hogy a külföldi sztárok gázsijának 2-3%-át sem keresik meg, de azért elélnek belőle.
Havi pár millió forintot kereshetnek szerintem az ilyen SP és Fluor félék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!