Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehet 8-10 éves kislánynak...

Hol lehet 8-10 éves kislánynak való kisebb kezdő gitárt venni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Huhh, lehet nagyon merész ötlet, de talán hangszerboltban...
2012. márc. 7. 09:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de nem találtam olyan hangszerboltot, ahol nem sok, de legalább 2-3 fajtából tudnék válogatni..
2012. márc. 7. 09:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazán azt sem tudom milyen méret lenne való ennyi idős gyermeknek..
2012. márc. 7. 09:49
 4/4 buzazs válasza:

elvileg 3/4-es gitár lenne jó neki.Én nem ajánlom, hogy a leg hiper-szuper legmárkásabb gitárt válasszátok, hisz 2-3 év múlva úgyis kinövi és akkor ha tettszi neki az ügy, és jól megy neki minden, akkor érdemes egy jobb gitárba belefektetni pénzt.Persze ez csak az én véleményem. Tesomnak Egy Guvnor 3/4 gitárja volt, háát mit is mondthatnék.... Mint minden más húros hangszernél, itt is meg van az oka, hogy miért akkora a hangzótest.Nos hát kisebb gitáron minden kisebb, így bármilyet vesztek, annak nagy valószínűséggel nem lesz valami erős hangja (kivételek vannak).ennek a gitárnak a hanglyuk elhelyezése sem volt megfelelő, így még felerősíteni sem tudta nagyon a hangot. Interneten,szinte az összes zenebolt kínálata fenn van, és ha valami megfelelő (árban is, méretben is) akkor azt meg lehet többnyire a boltban nézni.Az 1/2 es gitár is megfelelő lenne neki, de azoknak szörnyű a hangzása.

[link]

[link]

2012. márc. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!