Milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Eddig kb. 3 éve játszom klasszikus gitáron, elég jól megy, de szeretném magam kipróbálni elektromos gitáron is. A kérdésem az, hogy hol, milyen minőségben vehetek jó elektromos gitárt, honnan kezdődik (árban) a jó elektromos gitár, mit ajánlotok, mik a saját tapalasztaitok az elektromos gitárok kapcsán?2012. febr. 26. 19:44
1/6 anonim válasza:
Harley Benton szett 34-35 ezertől kezdődik zenepower.hu-n. Szép hangzású, jó gitárok, unokatesóm onnan rendelt, nem panaszkodik. :)
15/L (basszeros)
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
a harley benton úgy retek ahogy van. nehogy azt vegyél.
először is: milyen műfajokban szeretnél játszani?
melyik forma tetszik?
mennyi zsét szánsz rá?
használható gitárokat kaphatsz 40 rugó körül.
4/6 anonim válasza:
Első szempont tényleg az, hogy mennyi pénzt szánsz rá. Ezután következik az, hogy próbálj ki minél több gitárt, amennyit csak lehet, hasonlítsd őket össze! Ne ess abba a hibába, hogy sok pénzt kiadsz egy olyan gitárért, ami igazából egyáltalán nem kényelmes számodra! :)
5/6 anonim válasza:
rámírtál privátban, itt válaszolnék rá. először is a toríztó értelme: ez torzítottan van:
http://www.youtube.com/watch?v=jlXYq6630JM
a torzító nélkül a gitár kb úgy szól mint egy akusztikus.
gitár fajtája??? én formáról beszéltem. melyik forma tetszik: [link]
ilyen?
: [link]
vagy vagy...........
szerintem 150k alatt fix húrlábas cortot érdemes venni.
innen szemezgess:
ha bármi kérdésed van írj nyugodtan.
6/6 Somnium válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!