Milyen zeneket hallgatnak az emosok?
kirobalnam az emos eletet. szar az eletem. eleg ronda is vagyok, a kockasagon kivul semmihez nem ertek, a tobbiek leneznek. mar tobbszor gondolkoztam hogy ongyilkos leszek, tudom hogy a halalbol meg senki sem tert vissza de ennel csak jobb lehet, Szoval kiprobalnam es erdekel milyen zenet szeretnek, miskolci vagyok nem ismerek egy emost sem akitol megkerdezhetnem...
15/f
132?? nekem 101 az ikúm. xdd
am emovagyok.
én imádom a scream-et. *__* egyik legjobb stílus.
"Tokio hotel?, he azok nem emok csak siman b*Zik..."
Te is az lehetsz, az alapján, ahogy írsz. Szóval összeillenétek. Egyébként sajnálom, de már nem menő emosnak lenni, kénytelen leszel választani valami újabb tucatstílust, ha azt akarod, hogy figyeljenek rád az emberek.
úristenxdd emo -t nem kipróbálni kell.. most vagy emo vagy.. vagy nem.. egyébként.. én emo nak vallom magam.. és ilyen zenéket szeretek :
Tokio Hotel ( alakulásuk óta kedvenc zenekarom ..táskától kezdve mindenvan.. még párna is.. )
afc.-t is birom.:D de azt nem annyira mint th.:D
azonkívül screamo. :D
pl : http://www.youtube.com/watch?v=QScDSAoXlNs&list=FLZ-_ClAs72k..
http://www.youtube.com/watch?v=312Sb-2PovA&feature=BFa&list=..
remélem segítettem (:
előző vagyok és ettől a kommentedtől falnak mentem : A kérdező kommentje:
ha szerinted az emo egy divat, akkor semmit nem tudsz. ha valaki divat miatt lett emo, az csak pozer, ilyen a tokio hotel. emo egy elet erzes. de ezt mondhatom. ugy se erted. (//_-)
bocsáss meg itt te vagy aki pózerkedik (: te most itt nagy emonak vallod magad.. KÖZBE MÉG AHOZ IS SEGÍTSÉG KELL HOGY MILYEN ZENÉT HALLGATNAK...biztos nem tck meg ilyen szarokat de igen te emo vagy (: szerintem egésznek lényegét se tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!