Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen dobot érdemes vennie...

Milyen dobot érdemes vennie egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
Nyáron diákmunkát vállalok, hogy összeszedjem a pénzt az első dobszerkómra. Csak az a baj, hogy még nem teljesen vagyok biztos benne, hogy milyen dobot kéne vennem. 16 éves vagyok és nyáron kezdenék el dobolni, nem jártam soha tanárhoz, milyen cuccot ajánlotok?

2012. febr. 16. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dobolok, de játszok zenekarban, mi személy szerint elektromos dobbal kezdtük, de természetesen azzal nem lehet fellépni, úgy ha komolyan gondolod, akkor valami olcsóbb kezdő akusztikus dob szerkót nézz.
2012. febr. 17. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Melyiket ajánlanád a kettő közül? Hosszabb távra érdemesebb a Stagg-et megvenni?

2012. febr. 17. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Hosszútávra mindenképpen a Stagg. Azzal már lehet fellépni bőven, de kezdeni a Millenium sem rossz, hibátlanul működne az is. Csak biztos, hogy vágynál mindig egy jobbra :D Meg igazából, ha belegondolsz a kettő között van kb. 25000 ft különbség, ha van rá pénzed vedd meg a jobbat :) Ez az én álláspontom. Azzal már tudsz mit kezdeni :)
2012. febr. 18. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!