Milyen dobot érdemes vennie egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Nyáron diákmunkát vállalok, hogy összeszedjem a pénzt az első dobszerkómra. Csak az a baj, hogy még nem teljesen vagyok biztos benne, hogy milyen dobot kéne vennem. 16 éves vagyok és nyáron kezdenék el dobolni, nem jártam soha tanárhoz, milyen cuccot ajánlotok?2012. febr. 16. 09:46
1/3 anonim válasza:
Én nem dobolok, de játszok zenekarban, mi személy szerint elektromos dobbal kezdtük, de természetesen azzal nem lehet fellépni, úgy ha komolyan gondolod, akkor valami olcsóbb kezdő akusztikus dob szerkót nézz.
2/3 A kérdező kommentje:
2012. febr. 17. 20:34
3/3 anonim válasza:
Hosszútávra mindenképpen a Stagg. Azzal már lehet fellépni bőven, de kezdeni a Millenium sem rossz, hibátlanul működne az is. Csak biztos, hogy vágynál mindig egy jobbra :D Meg igazából, ha belegondolsz a kettő között van kb. 25000 ft különbség, ha van rá pénzed vedd meg a jobbat :) Ez az én álláspontom. Azzal már tudsz mit kezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!