Hol és milyen gitárt érdemes venni kezdőnek neten?
Figyelt kérdés
Mire kell figyelni, van valami márka stb? Sima akusztikus gitár kellene, nem kisgyereknek. Link esetleg?2009. nov. 18. 08:55
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes neten gitárt venni, csak ha nagyon biztos vagy abban, mit akarsz.
Íme egy link a google-ban beírt "akusztikus gitár" címszó gyümölcse:
Profi helynek tűnik, nem hentesüzlet. Manapság már nem sóznak gagyit az emberre, persze minden ár kérdése. Azért a pontosságára, a nyak egyenességére, a sérülésmentességre, a hangra és kényelemre érdemes odafigyelni. Érdemes elmenni kipróbálni egy olyannal, aki ért hozzá.
Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
nemlehet így leírni hogy "mire kell figyelni"
szerezz magad mellé egy zenészt, és az ha a kezébe veszi a gitárt, egyből tudni fogja hogy az jó-e vagy nem:D énis egyből megmondom egy gitárról hogy érdemes-e megvenni:D
3/5 anonim válasza:
ha olcsóbbat akarsz cortot vegyél, azok jók, a staggoktól óvakodj, sok rosszat hallani róluk. ha drágábbat akkor meg mind1, fender gibson ibanez stb...
4/5 anonim válasza:
Kezdésnek a legjobb gitár(énis ezen tanultam, olcsó, jó minőségű, és a hangja is jó) a Valencia CG 160 12.000 Ft körül már alálsz. amíg nem tudsz gitározni, többet nem kell gitárra költs!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Lajkó hangszernél vettem a végén neten. Csak ajánlani tudom őket! [link]
2010. dec. 10. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!