Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol és milyen gitárt érdemes...

Hol és milyen gitárt érdemes venni kezdőnek neten?

Figyelt kérdés
Mire kell figyelni, van valami márka stb? Sima akusztikus gitár kellene, nem kisgyereknek. Link esetleg?
2009. nov. 18. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes neten gitárt venni, csak ha nagyon biztos vagy abban, mit akarsz.

Íme egy link a google-ban beírt "akusztikus gitár" címszó gyümölcse:

[link]

Profi helynek tűnik, nem hentesüzlet. Manapság már nem sóznak gagyit az emberre, persze minden ár kérdése. Azért a pontosságára, a nyak egyenességére, a sérülésmentességre, a hangra és kényelemre érdemes odafigyelni. Érdemes elmenni kipróbálni egy olyannal, aki ért hozzá.

Sok sikert!

2009. nov. 18. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nemlehet így leírni hogy "mire kell figyelni"

szerezz magad mellé egy zenészt, és az ha a kezébe veszi a gitárt, egyből tudni fogja hogy az jó-e vagy nem:D énis egyből megmondom egy gitárról hogy érdemes-e megvenni:D

2009. nov. 18. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
ha olcsóbbat akarsz cortot vegyél, azok jók, a staggoktól óvakodj, sok rosszat hallani róluk. ha drágábbat akkor meg mind1, fender gibson ibanez stb...
2009. nov. 18. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdésnek a legjobb gitár(énis ezen tanultam, olcsó, jó minőségű, és a hangja is jó) a Valencia CG 160 12.000 Ft körül már alálsz. amíg nem tudsz gitározni, többet nem kell gitárra költs!
2010. júl. 8. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Lajkó hangszernél vettem a végén neten. Csak ajánlani tudom őket! [link]

2010. dec. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!