Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Debrecenben hol lehet dobszerk...

Debrecenben hol lehet dobszerkón tanulni?

Figyelt kérdés

14 éves voltam mikor elkezdtem a rocksuliban,de fél év után abbahagytam,különböző okok miatt.Nagyon rossz érzés hogy 20 évesen egy hangszeren sem tudok játszani! :(

Melyik zenesulájban van erre lehetőség ? :)

20/L

2012. febr. 9. 22:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most miért?Szeretnék valamilyen hangszeren játszani,igazából mind1,hogy min.Gitár,zongora,dob,de leginkább a dob érdekel.Nem az életem függ rajta,csak hobbi szinten szeretném úzni,önmagam fejlesztésére,lefoglalására,stb.Nem értem mi bajod de nagyon felhúzol!Értelmes válaszadó nincs?
2012. febr. 9. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Még te mondod, hogy nem vagyok értelmes válaszoló. (Tudom nem így írtad, de látod, vagyok olyan értelmes, hogy ennyit megértsek)

Alapvetően te nem érted meg a probléma gyökerét. Több is van, de az egyik legszembetűnőbb például az, hogy a dob, illetve gitár teljesen más, egész máshogy kell egy dobosnak gondolkodnia, mint egy gitárosnak. Egy gitárosnak vagy zongoristának zenében kell gondolkodnia, egy dobosnak nem. Nem azt mondom, én is tudok gitározni is, és dobolni is, sőt még zongorázni is, de el kell dönteni, hogy inkább dobos akarsz lenni vagy inkább zenész. Nincs olyan, hogy valaki ,,ugyanannyira'' dobos, és ,,ugyanannyira'' gitáros.

2012. febr. 9. 23:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Számomra az az értelmes válaszoló,aki azt mondja hogy az xy utcán lévő iskolában Kiss Pistánál tudsz dobot tanulni.Nem az,aki kötözködik.Nagyon okosnak hiszed magad.

Itt az egyetlen fennálló probléma hogy nem tudom hol tanuljak dobolni.Az elsődleges számomra az éneklés marad mindig is.

Megkérlek hogy hagyj békén.

Aki tud bármilyen lehetőséget jelezzen kérem.Bár ezek után nincs sok reményem :(

Pedig szerepel a bakancslistámon a dobolás elsajátítása :)

2012. febr. 9. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
De lehet ,a Simonffy Emil zenesuliba(vár utca a Kodálysuli mellett) és igen is hangszer és nagyon nehéz!!
2012. máj. 11. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!