Debrecenben hol lehet dobszerkón tanulni?
Figyelt kérdés
14 éves voltam mikor elkezdtem a rocksuliban,de fél év után abbahagytam,különböző okok miatt.Nagyon rossz érzés hogy 20 évesen egy hangszeren sem tudok játszani! :(
Melyik zenesulájban van erre lehetőség ? :)
20/L
2012. febr. 9. 22:29
2/14 A kérdező kommentje:
Már miért ne lenne?
2012. febr. 9. 22:59
3/14 A kérdező kommentje:
És köszi hogy a kérdésre válaszoltál,nagyra értékelem igazán...
2012. febr. 9. 23:01
4/14 anonim válasza:
A dob a ritmusszekcióba tartozik. Vannak a zenészek, és vannak a dobosok. Egy dobosnak nem kell értenie a zenéhez, nincs szükség hozzá zenei hallásra, illetve zeneelméleti tudásra. Egy jóval egyszerűbb valami.
5/14 anonim válasza:
Ja, bocsi válaszolok a kérdésedre. Dobtanárnál lehet tanulni dobolni, ,,zenesuláj''-ban erre nincs lehetőség (sajnos).
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor is hangszer!
2012. febr. 9. 23:04
7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 8 évig tanultam zene tagozaton,szóval nem azért ezt választom,mert könnyű,és mert szerintem nem is hangszer,hanem mert tetszik.
Úr isten még én magyarázkodok neked pfff
2012. febr. 9. 23:05
8/14 A kérdező kommentje:
Reménykedtem hogy valamilyen zeneiskolában lehet.Lehet valami mást kéne választanom.Gitár.
2012. febr. 9. 23:06
9/14 A kérdező kommentje:
Valaki más nem tud ? ? Pls :)
2012. febr. 9. 23:07
10/14 anonim válasza:
Látszik, hogy komoly céljaid vannak a zenével, egyik pillanatban dob, a másik pillanatban gitár. Ez nem hasracsapás szerűen működik, érezd meg, hogy melyik az a hangszer, amelyik a legközelebb áll hozzád, és MINDEN NAP akár több órát képes vagy kínlódni vele, illetve a hozzá kapcsolódó zeneelmélet megértésével. Kicsit még komolyodj, talán pár év múlva megérik benned a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!