Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki tud jó hangszerészt...

Valaki tud jó hangszerészt Debrecenben?

Figyelt kérdés
Húrmagasságot akarok állíttatni a basszusgitáromon és már be is adtam egy helyre, de ott nem csinálták meg jól.
2012. jan. 30. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem ismerek hangszerészt Debrecenben, nem is vagyok odavalósi, de szerintem elég ha egy jó basszusgitárosnak elviszed, tuti szívesen megcsinálja neked. Esetleg megtanít, hogy csináld meg magadnak legközelebb, mindenképp hasznos tudni az ilyen dolgokat.
2012. jan. 30. 17:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam hangszerészre, mert nem tudom, hogy csak a merevítőpálcát kell-e belőni vagy mást is kell csinálni, ugyanis ha magasan vannak a húrok akkor kényelmetlen a játék, ha pedig alacsonyan akkor meg nagyon csörög meg zizeg fejhez közeli bundonál. :(
2012. jan. 30. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha a nyakon állítanak, akkor már mindenen után kell állítani.

Ha üresen pengeted a húrt is zörög?

2012. jan. 30. 21:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Az E húr igen, ha egy erősebbet pengetek rajta a többi nem.
2012. jan. 30. 21:30
 5/11 A kérdező kommentje:
de közben a húrok magasan vannak és kb fél óra mire lefogok egy bundot
2012. jan. 30. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:

nincs kikopva a nyereg az E húrnál?

próbáld meg esetleg ha leszorítod ott a nyeregnél a húrt és megpengeted akkor is zörög?

2012. jan. 31. 11:23
 7/11 A kérdező kommentje:
kipróbáltam és úgyis zörög
2012. jan. 31. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Milyen gitár ez?

Itt nálunk tudok egy srácot aki tuti megcsinálná, és biztosan jól, csak 100 km re lakom tőled.

Most kérdeztem, Ő is a nyeregre és vagy nyakra gondol.

Vagy írj privátot és megpróbálunk segíteni, ha tudsz képet mutatni, akár az alapján.

2012. jan. 31. 22:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Johnson basszusgitár, musicman kópia

[link]

Ugyanilyen csak 4 húrosban

2012. febr. 1. 00:01
 10/11 A kérdező kommentje:
ha magírod hogy melyik részéről csináljak fotót akkor holnap megcsinálom és elküldöm őket
2012. febr. 1. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!