Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg annyira elismert...

Tényleg annyira elismert zenész Lady Gaga?

Figyelt kérdés
Itt nem arra gondolok, hogy a média felkapta és sokan szeretik, hogy jól play back-el, hanem hogy tényleg nagyon képzett és nagyon jó élőben? Nem csak egy hóbort, mint mondjuk az emo?
2012. febr. 8. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Indokolatlanul. Sosem fogom megérteni mit esznek azon a kisfiún. Megmagyarázhatatlan, hogy miért nem pl Janis Joplin - Cry Baby dala a legnézettebb, miért pont bííberé. Sosem fogom megérteni. Valóban kell zenei háttér ahoz, hogy zenei fülekkel hallhasd a zenét, de azért azt nem hiszem el, hogy ennyire nem hallják az emberek, hogy mi a jó, és mi a szar. Nem igaz, hogy tizenéves tinilányoknak Flour g*cigránát dalán kell felnőni. Én Joplin-on, Lennon-on, és a Selena y Los Dinos-on nőttem fel, az ő zenéjükön mert azoknak volt mondanivalójuk, értelmük, és érzelmileg hatottak rám. Most meg mivan? G*cigránát, meg halenda, meg dzsásztin bíber. És akkor már nem is csodálkozom azon, hogy 14 éves kislányok qrvaként villogva ugrándoznak az utcán, 11 évesen cigiznek, és a b*zd meg a k*va anyád csupán egy szleng amit "mindenki beszél". Hova tartunk... első vagyok, amúgy 30/N
2012. febr. 10. 00:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Most is van sok jó zenész, és szerencsére a tinilányokon kívül sokan vevők is rá, a Bieber-félékkel meg nem kell foglalkozni.
2012. febr. 10. 13:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Jobb, mint a tobbi...
2012. febr. 10. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:
mit értetek az alatt hogy "zenei hallás"?
2012. febr. 11. 19:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Aki nem tudja mit jelent az jobb ha marad Justin Beibernél.
2012. febr. 11. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
nem szeretnék justin biebert hallgatni... csak azt mondtátok, aki nem játszik hangszeren, annak nincs zenei hallása. ergo aki semmilyen hangszeren nem játszik, az hallgasson jb-t? ugyan már!
2012. febr. 12. 15:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Előző:

egyértelműen nem, most még akartam írni pár dolgot csak nem vagyok gondolkodós kedvemben.

2012. febr. 12. 18:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Hülyék miatt ne fárasszuk magunkat. Aki hülye az hülye is marad.
2012. febr. 12. 18:17
 19/21 anonim ***** válasza:
elég nagy pofád van neked a semmire haver
2012. febr. 12. 23:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen nagy pofám van. Netalán zavar? Üzenem anyádnak, hogy nyalja ki a pi*námat! Ennyiii :D
2012. febr. 12. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!