Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismertek egy dalt ami apáról...

Monirozsa82 kérdése:

Ismertek egy dalt ami apáról és fiáról szól? Én a rádióban halottam nagyon szíven talált. Sem a címét sem az elöadót nem tudom csak a tartalmát, hogy miről szól. Akinek van gyermeke azoknak egyszer legalább megkellene hallgatni ezt a dalt.

Figyelt kérdés
Apáról és fiáról szól a dal, hogy a gyermek játszani akar az apjával de Ő csak mindig azt mondja majd holnap fiam. Erről énekel egy darabig majd a gyermek felnőtt lesz neki is születik egy fia és Ő sem ér rá sosem játszani vele. Majd az apja kezdi el kérni hogy beszélgessenek de a felnőtt fiú mindig csak azt mondja majd holnap. Végül meghal az édesapja és sosem kerül sor a nagy beszélgetésükre.
2012. jan. 28. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos, de talán Komár László: Fiam ?

http://www.youtube.com/watch?v=TfjWXtJNhhM

2012. jan. 28. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez nem az, de azért köszi.
2012. jan. 28. 14:42
 3/6 apácska ***** válasza:
Ez a Cats in the cradle az Ugly kid Joetól, csak magyarul.
2012. jan. 28. 20:22
 4/6 apácska ***** válasza:
Üres bölcsőt ringat a Hold fénye - Zorán.
2012. jan. 28. 20:24
 5/6 apácska ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy magyarul is van...
2012. jan. 28. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Úristen! Ez az az dal! Kösz, köszi, köszi!;)
2012. jan. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!