A mai 10 éves kislányok milyen zenét szoktak hallgatni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 15:04
1/7 anonim válasza:
Én 10 éves koromban keztem el Aerosmith hallgatni.
2/7 anonim válasza:
Miley Cirus, Selena Gomes, Justin Bieber, Fluor Tomi, Sp... meg ilyesmi nyálzenéket. Tisztelet a kivételnek (mert biztos van olyan is, aki másfajta zenét hallgat, akiket én ismerek (nincsenek különösebben sokan) majdnem mind az ilyen zenét szeretik...)
3/7 anonim válasza:
A húgom 10 éves és green day, muse és bruno mars a kedencei.
4/7 anonim válasza:
Büszkén mondhatom,hogy az én 10 éves unokatesóm csak rockot és metált hallgat.:D :))
5/7 anonim válasza:
Utolsó, énis büszke vagyok az unokatesódra, am én unokatesóm kb olyasmiket hallgat, mint amiket az elsô írt -.-"
Hova fajul a világunk T_T
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok - Amiket a második válaszoló leírt *
7/7 anonim válasza:
2NE1 >.< nem tudom sztem ilyen mai köcsöget justin,sp,fluor,
vagy ha nem köcsögöket akkor miley,selena,meg akik vannak a disney channel en :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!