Milyen gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
metalcore zenéz akarok játszani. max 60k forintom van rá. vagy floyd rose tremolósat vagy fix húrlábasat ajánljatok pls. amúgy erre lehet rakni floyd rose tremolót [link] ?2012. jan. 22. 18:02
1/11 anonim válasza:
60-ért nem kapsz normális floydosat.. sőt normális gitárt se nagyon... vagy használtan nézel valamit! de azt ajánlom gyűjtögess egy kicsit még és akkor vegyél mondjuk valami jobb cortot! :D
2/11 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk van 100 000 forintom akkor már tudok venni?
2012. jan. 22. 18:33
3/11 anonim válasza:
nézelődj Guitarshopon ott már találsz finomságokat 100-ért.A floydot szerintem hanyagold egyelőre, mert csak fejfájást fog okozni.Nézz Ibanez gitárokat azokban jó floyd van, de mint írtam guitarshopon van bőven csemege (Schecter,lTD,Ibanez stb stb)
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. jan. 22. 18:44
5/11 anonim válasza:
100-ért egy cort evlk4-est ajánlom nekem is olyan van megbízható jószág jó anyagból jó hangszedőkkel. :D
6/11 anonim válasza:
gitarshopon amúgy 70körül már találhatsz használt Schectert, azzal már nem kell szégyenkezdnek színpadon sem:) (Én pl egy corttal nem lépnék ki színpadra)
7/11 anonim válasza:
bár helyesbítek, a 100ezres cort már lehet színpadképes, de a 60körüli nem annyira jó, mint egy használt Schecter pl
9/11 anonim válasza:
hááát ha jó gitárt szeretnél ez még kevés.. :D
10/11 anonim válasza:
főleg hogy ennyiért használtan már kapnál egy jó gitárt
de neeem, nem nézi meg egyik sem a használtakat, mert jobban ért hozzá, mint a tapasztalt gitárosok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!