Milyen gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnénk megtanulni gitározni de sose volt nekem,és most akarok venni egyet,de nem tudom mi alapján kell ezeket nézni mert vannak kulönböző méretek belőle...stb.
Akusztikus gitár 1/2 1/4 2/4 3/4 4/4 méretben vannak.
2011. dec. 25. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ha már elmúltál 13-14 éves nyugodtan vehetsz 4/4-es, azaz teljes méretű gitárt.
A kisebbek kiskezű gyerekeknek vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
ja mert én 17 vagyok és 3/4-akartam venni kösz!
Mást nemkell nézni? Márka gondolom mindegy csak tanuljak meg rajta játszani,aztán veszek jobbat.
2011. dec. 25. 21:14
3/5 anonim válasza:
Nem mindegy azért...
Szerintem érdemes 15-20 ezer forintot rászánni és használtat venni, mert annyiért már kaphatsz olyat, ami nem veszi el a kedved.
Mert egy görbe nyak, egy behangolhatatlan gitár, vagy egy játszhatatlanul nagy húrmagasság el tudja...
4/5 anonim válasza:
+ Fontos hogy JÓ HELYEN tényleg, hangszerboltban vedd, ne valami Tesco vagy hasonló hipermarketben.
5/5 A kérdező kommentje:
A Tenson,Valencia ezek jó márkák? Amúgy nettről akarok venni
2011. dec. 26. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!