Szereted Skrillexet?
Most én nem akarok belepofázni semmibe, de te kérdezted, hogy szereti-e :D
A kérdésre válaszolva: igen szeretem, mondjuk az új EP nekem nem nagyon jött be... najó van 1-2 szám ami jó, de az egész valahogy nem.
00.28 vagyok :)
Nemtudom miből asszociáltál arra, hogy nekem bejön SP.
Baba korom óta Rockon, Metálon, és Punkon élek, de meghallgatom az igényes country és nagyon ritkán az RnB-t is.
Én nem szoktam zene alapján ítélni, mindenki azt hallgat, ami neki tetszik, amivel önmagát kifejezheti. Ha neked a gépzene az, amivel azonosulni tudsz, hallgasd azt! Bár én igénytelennek tartom, szíved joga mit hallgatsz.
Viszont, aki rám akarja erőltetni a saját ízlését, arra nagyon dühös tudok lenni! TE kérted, hogy mondjuk véleményt! Nem azt írtad, hogy "Írjon ide aki szereti a Skrillexet" hanem megkérdezted a néptől, hogy szeretik-e! Tudod, mivel mindenki más és más, elég valószínű, hogy nem csak a sajátoddal megeggyező választ fogod kapni! Ilyen az élet, a negatív kritika is kritika! Mégha elkezdte volna szídni a kedvenced, megis érteném a felháborodásod, de egy kultúrált "nem"-re így kiakadni... Fogadd el, nem mindenki azt szereti amit Te, és hogy ha erőlteted, akkor sem fogja azt szeretni! Én sem kezdek el "ízlésficamosnak" hívni embereket, mert teszem azt nem szeretik a Metallicát, pedig akárhogy nézzük, annak nem kicsit több eszmei mondanivalója van, de ha nem szereti, ne szeresse, hallgatom én helyette is!
15 éves lány voltam.
DnB-t és Dubstepet hallgatok évek óta, de ki nem állhatom Skrillexet. Szánalmas hogy most hirtelen divat lett, és mindenki ezt hallgatja Skrillex. Amit az Európiak találtak ki az itt is a legjobb:
The Qemists, Pendulum, Chase & Status, Noisia, Nero, Camo & Krooked, DJ Fresh, Spor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!