az, hogy egy divat, mint Justin Bieber, vagy mint annak idején a No Thanx zenekar. Híres lett, "mindneki" szerette, aztán jön más, vagy kimegy a divatból, és már nem szeretik. Én nem értek annyira ehhez a stílushoz, nem is szeretem annyira, de Skrillex zenéje nekem tetszett. Csak sajnos, aki hirtelen lett híres, az úgy is fog eltűnni..
2012. jan. 17. 22:40
2/30 anonim válasza:
Utána kerestem,hogy tudjam miről van szó.
Hát nekem elég béna zene,és azelőtt nem is hallottam róla.
Lehet ezért.
2012. jan. 18. 11:28
3/30 anonim válasza:
Divatba jött, mindenki imádta, most divatba jön másfajta dubstep, sok mindenki már utálja. Ők általában csak divatból szeretik a zenéket. Most miért baj, ha túl mainstream-es? Anno a Pendulumra is sokan megharagudtak, hogy nem tiszta dnb-t játszott, ahhoz képest az utolsó albumuk hihetetlen lett szerintem!
2012. jan. 18. 11:37
4/30 anonim válasza:
Na látom le lettem pontozva kedves kérdező,mert nem azt szeretem mint te!
Elég gyerekes egy dolog :D
Kapd be!
2012. jan. 18. 11:50
5/30 anonim válasza:
Engemis valamennyire lepontoztak, pedig még azt is odaírtam, hogy nekem nincs bajom vele :D
akkoris csak divatzene:D pontozz le *_*
2012. jan. 18. 12:01
6/30 anonim válasza:
én felpontoztalak :)
2012. jan. 18. 12:03
7/30 anonim válasza:
amúgy sztem emiatt "úgy is fog eltűnni.."
:)
2012. jan. 18. 12:04
8/30 anonim válasza:
Hát engem is le lehet akkor pontozni
de meghallgattam 1-2 számát,és én se voltam odáig érte
szóval nekem is megvan rá az ötletem h miért
2012. jan. 18. 12:54
9/30 anonim válasza:
sz.r ennyi
és nem kötekedésből,de tényleg ultra kaki
2012. jan. 18. 12:55
10/30 anonim válasza:
Ha valami túl mainstream, akkor az nem tetszik az embereknek, mert nem érzik magukat különlegesnek->megutálják, hogy akkor most mégiscsak ők a kiválasztottak, és értelmesebbek, mint a többség.
Amúgy nekem is csak pár száma tetszik, mondhatni az alapszámai (Scray Monsters and Nice Spirits, First of the Years, tb), de a remixei pl. nagyon gagyik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!