Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kezdi mindenki utálni...

Miért kezdi mindenki utálni Skrillexet?

Figyelt kérdés
mindenhol azt olvasom hogy megölte a dubstepet, meg túl mainstream, meg ilyenek. De most konkrétan mi a gond vele? nekem tetszik a zene amit csinál.
2012. jan. 17. 22:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%
az, hogy egy divat, mint Justin Bieber, vagy mint annak idején a No Thanx zenekar. Híres lett, "mindneki" szerette, aztán jön más, vagy kimegy a divatból, és már nem szeretik. Én nem értek annyira ehhez a stílushoz, nem is szeretem annyira, de Skrillex zenéje nekem tetszett. Csak sajnos, aki hirtelen lett híres, az úgy is fog eltűnni..
2012. jan. 17. 22:40
 2/30 anonim ***** válasza:
89%

Utána kerestem,hogy tudjam miről van szó.

Hát nekem elég béna zene,és azelőtt nem is hallottam róla.

Lehet ezért.

2012. jan. 18. 11:28
 3/30 anonim ***** válasza:
58%
Divatba jött, mindenki imádta, most divatba jön másfajta dubstep, sok mindenki már utálja. Ők általában csak divatból szeretik a zenéket. Most miért baj, ha túl mainstream-es? Anno a Pendulumra is sokan megharagudtak, hogy nem tiszta dnb-t játszott, ahhoz képest az utolsó albumuk hihetetlen lett szerintem!
2012. jan. 18. 11:37
 4/30 anonim ***** válasza:
72%

Na látom le lettem pontozva kedves kérdező,mert nem azt szeretem mint te!

Elég gyerekes egy dolog :D

Kapd be!

2012. jan. 18. 11:50
 5/30 anonim ***** válasza:
88%

Engemis valamennyire lepontoztak, pedig még azt is odaírtam, hogy nekem nincs bajom vele :D

akkoris csak divatzene:D pontozz le *_*

2012. jan. 18. 12:01
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
én felpontoztalak :)
2012. jan. 18. 12:03
 7/30 anonim ***** válasza:

amúgy sztem emiatt "úgy is fog eltűnni.."

:)

2012. jan. 18. 12:04
 8/30 anonim válasza:
93%

Hát engem is le lehet akkor pontozni

de meghallgattam 1-2 számát,és én se voltam odáig érte

szóval nekem is megvan rá az ötletem h miért

2012. jan. 18. 12:54
 9/30 anonim válasza:
45%

sz.r ennyi

és nem kötekedésből,de tényleg ultra kaki

2012. jan. 18. 12:55
 10/30 anonim ***** válasza:

Ha valami túl mainstream, akkor az nem tetszik az embereknek, mert nem érzik magukat különlegesnek->megutálják, hogy akkor most mégiscsak ők a kiválasztottak, és értelmesebbek, mint a többség.

Amúgy nekem is csak pár száma tetszik, mondhatni az alapszámai (Scray Monsters and Nice Spirits, First of the Years, tb), de a remixei pl. nagyon gagyik

2012. jan. 18. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!