Miért kezdi mindenki utálni Skrillexet?
Figyelt kérdés
mindenhol azt olvasom hogy megölte a dubstepet, meg túl mainstream, meg ilyenek. De most konkrétan mi a gond vele? nekem tetszik a zene amit csinál.2012. jan. 17. 22:26
11/30 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le, amúgy köszi a válaszokat!
2012. jan. 19. 21:34
12/30 anonim válasza:
Én nem utálom! Meghallottam , nagyon bejött, azóta jöhet bármiféle dubstep!
13/30 anonim válasza:
lehet hogy sokan nem értenek velem egyet, de én is arra szavazok, hogy ez csak divatzene. divatba jött, mindenki megszerette, kimegy a divatból mindenki megutálja. az ilyen "előadók" mögött nincs nagy munka. felkapják őket, megszedik magukat, és visszaesnek. Anno pl Pixie Lottra is azt mondták hogy sztár lesz - sehol sincs. Avril is sokat vesztett népszerűségéből.. A pop/elektronikus zeneiparban ez általános. Ellenben mondjuk egy rockbandának sokszor csak 3-4 album után jön az ismertség. de azok sokáig is bírják... akinek bejön az addigra kitapasztalja a zeneszakma működését, a közönség igényét. ez nem olyn zene amire igény van. egyszerűen újdonság, mindenki kipróbálja, szép volt, jó volt, ennyi.
14/30 anonim válasza:
Hát én nem tudom, az ismeretségi körömben senki nem utálja Skrillexet, sőt!
15/30 anonim válasza:
azért mert nincs semmi benne csak tuc tuc tuc ennyi -.-
16/30 anonim válasza:
Én szeretem.
A zenéjét is és őt magát is. Semmi bajom vele. :)
17/30 anonim válasza:
Én nem utálom őt, csak nem tetszenek a számai, jóval magasabbak az elvárásaim.
18/30 anonim válasza:
Ja és így nem foglalkozom vele, csak megláttam ezt a kérdést.
19/30 anonim válasza:
Egyszer belehallgattam pár számába, és nem nyertek nálam:S:S:S (még mindig előző 2 vagyok!!) Gondoltam má' leírom, ha van itt ez a kérdés, hogy van ilyen is, aki csak megmondja, hogy neki nem jó:S :)
20/30 anonim válasza:
Aki utálja skrillexet annak azt tanácsolom hogy k@pja be!!! már elnézést de ez az ember a világot jelenti nekem, és már nagyon idegesit az egész hogy mindenki úgy mondva "lefikázza" aki ilyet tesz nézzen ezért mélyen a tükörbe és gondolkozzon el!!! Aki a zenéjét szidja, nézzen kicsi a dolgok mögé. Ő nem "zajt" csinál, rengeteg munkája van az összes számában. Mindemellett kiváló zenész, remek hangja van, tud gitározni és dobolni is, több bandának volt tagja régebben. NA ennyi emberek.
UI.: a rajóngóknak üdv ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!