Szereted a Depeche Mode-ot?
Egyik kedvenc zenekarom! Gyerekkorom óta / 80-as évek /. Számomra mindig tud valami újat mutatni, több koncertjükön ott voltam, Dave Gahan még mindig jól néz ki, 50 felé.
Ajánlom a róla szóló, nemrég megjelent könyvet, elég átfogó jellegű: Trevor Baker: Dave Gahan & Depeche Mode- Születés és feltámadás. Silenos Kiadó jelentette meg.
Igen, igen, igen!!!
A mai fiatalok sajnos azt sem tudják, mi fán terem a DM. Nem mintha én öreg lennék (30/N).
Én "utólagos" rajongó vagyok, tehát nem ebben nőttem fel. A férjem is imádja őket, de ő gyerekkora óta (ő 38 éves), és ő úgy hallgatja az új dalokat, hogy szerinte DM-stílusa van-e vagy sem, és ez alapján dönti el, tetszik-e neki. Nekem meg vagy tetszik egy számuk, vagy nem, ahogyan érzem. Pl. nem tetszik az I feel you, de nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, csak nem tetszik, mint dal. A legutóbbi albumaikról pl. szinte minden tetszik, és nem ahhoz mérve, hogy 15-20 éve milyen dalokat írtak és játszottak.
csak az ihm paródiájukat ismerem:
https://www.youtube.com/watch?v=pNthsz7mxrk ( kissé rossz a felvétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!