Mennyit érhetett? (Gitár)
Figyelt kérdés
Apám múltkor látott a helyi "lengyel" piacon egy Squier Stratocastert. Squier by Fender-es felirat volt, sima fekete, és ami fontos, a fogólap nem barnás volt hanem sima natúr színű. Biztos nem hamisítvány volt, mert a nyakfogató fém lapon is Fender volt. Állítólag karcmentes, hibátlan állapotban volt. Harmincért adták, de egy 5-öst biztosan le tudtunk volna alkudni. Sajnos én nem láttam, és nem is nagyon érték a Stratok-hoz. Remélem nem csináltunk rossz boltot, hogy nem vettük meg. Mennyit érhetett mégis?2012. jan. 12. 18:44
1/4 someone... válasza:
egy Squire kb 35-80 lehet... ha eredeti (márpedig nem szokták hamisítani) akkor nem rossz üzlet
2/4 A kérdező kommentje:
Höhh én meg pont most válaszoltam a te kérdésedre. :DDDD
Egyébként gitarshop-on már láttam 20-ért Squiert, de azoknak mind ilyen rozsdabarna fogólapja volt.
2012. jan. 12. 18:49
3/4 anonim válasza:
Squier-ből nagyon sok féle, van rétegelt testű bullet, ami egy fabatkát sem ér, és van régi japán, ami meg néhány Fender árával és minőségével is felveszi a versenyt.
És nem, nem a fogólap színétől függ az ára.
4/4 anonim válasza:
Ki lehet fogni nagyonjókat, de ha van egy csepp esze az eladónak, utánanéz a szériának :D Nem volt a Fender felirat alatt még egy szó? Mondjuk láttam sok olyan régi squiert, aminek nem írták a szériáját (vagy gondolom még akkor nemis úgy votl mint most), de ha bullet, akkor azért nagyonsok a 30, ha affinity, akkor azért talán reális körül van a 30, ha standard, vagy afölött, akkor jól járhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!