Mennyi ideig tart megtanulni gitározni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 17:29
2/10 anonim válasza:
Sungha Jung-nak nem tartott sokáig. Eszméletlenül nyomja.
3/10 anonim válasza:
Hangszernél nem létezik "megtanulni", közhely vagy sem. Tizenéves koromban 2 évente azt hittem, hogy megtanultam zongorázni. Ma, 28 évesen azt mondom, hogy még nagyon messze vagyok a tökéletestől. Ez egy szobor, amit egy életen át csiszol az ember, de soha nem lesz kész.Egy cél, ami a végtelenben van... :)
4/10 anonim válasza:
hagyjuk már sungha jungot :D az csak parasztvakítás amit ő csinál, zeneileg nem nehéz
5/10 anonim válasza:
Hát azért szeretném, ha ilyen ujjtechnikám lenne nekem is...
6/10 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy rosszul gitározik, de messze áll még attól, hogy rámondhassuk, hogy "tud gitározni"
7/10 anonim válasza:
Hát akkor megnézném, hogy te "tudsz" -e... Nagyokos.
8/10 anonim válasza:
Nem, nem tudok én sem, de teszek érte hogy napról napra jobb legyek:) De azt a szintet amit ázsiai kisbarátod produkál, felénk még egy ügyes kezdőnek mondják:D
9/10 anonim válasza:
najó, egy jó képességű középhaladó. De messze áll a profitól. De egyáltalán miért próbálok én neked magyarázkodni? :D leszarom mit gondolsz:D
10/10 anonim válasza:
Hogy mennyi ideig tart, az csak rajtad áll. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... Ha sokat gyakorolsz, akár 2 hét alatt eltudsz játszani néhány számot, de ha nem fektetsz bele elég energiát és időt, akkor lehet, hogy csak 4 hónap múlva fogod tudni eljátszani a boci-boci tarkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!