Mennyire nehéz megtanulni gitározni? (leírásban bővebben)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és azt szeretném tudni mennyire nehéz gitározni tanulni! Ennyi idős korban márt el lehet kezdeni? Mert a városunkban indul egy közös gitár tanfolyam! Tanácsok,tippek?2011. aug. 29. 11:23
1/2 anonim válasza:
én 14 évesen kezdtem tanár és zenei alapismeretek nélkül internetről és könyvből tanultam.. néha volt olyan, hogy azt mondtam, hogy abbahagyom de volt kitartásom és az alapokat megtanultam (akkordok, pengetési stílusok, kvintek, skálák stb) mostmár majdnem mindent eltudok játszani.. nyugodtan elkezdheted ;)
2/2 anonim válasza:
Szia! A gitár egy viszonylag egyszerű hangszer, de az elején kell hozzá sok kitartás is. Én 15 évesen kezdtem és már elég jól megy. Otthon is megtudsz tanulni gitározni, de szerintem egy tanfolyamon még könnyebben. Sok szerencsét hozzá, a zongora és a hangszer után a legszebb hangszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!