Hogyan kezdjem el a rappelést?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék elkezdeni rappelni? : ) Hogy kezdjek bele az egészbe?2011. dec. 27. 17:56
2/7 anonim válasza:
először vegyél fel három sapkát a fejedre meg egy 38 kilós fuxot a nyakadba
3/7 anonim válasza:
Szedd le a kutyáról a láncot, fújd le rézfestékkel, kérd el a fater csőgatyáját, és irány a nyóc.
4/7 anonim válasza:
Úristen hogy lehettek ennyire szűk látókörűek nem csak gengszter rap létezik -.-" nem tudtok rólla semmit és így próbáltok "poénkodni"........
Amúgy meg úgy,hogy írj szövegeket nézz videókat a neten stb. keresd meg azt a stílusút ami neeked tetszik és próbáld hasonlóan csinálni!
5/7 anonim válasza:
Mondogasd hogy B a z m e g , minél sűrűbben, és iktass be néha egy JO-t !
6/7 anonim válasza:
Na a sok haszontalan rocker :D
Indulj külön rapperek felfedezésére indított tehetségkutatón, juttass el demót már befutottakhoz...
A legjobb az lenne, Dr. Dre fülébe jutnál el, de annak az esélye 1 a <nagyon magas szám> -hoz.
7/7 anonim válasza:
én régen azt hittem hogy Dr. Dre egy üdítő márka aztán rájöttem hogy az a Dr. Pepper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!