Ezek közül melyik gitárkombót vegyem meg?
Figyelt kérdés
Otthonra kell, gyakorolni.Ezek közül tudok választani:Artec g-12, Laney LG-12,Marshall mg10 cf.Főleg green dayt, Metallica-t, Guns N rosest játszok, de van amikor Blues t is.Ja és az Artec és Marshall kombón 2 csatorna van.Én nem sok jót hallottam az MG szériáról, de ez mostanában jelent meg és ilyen hangja van, nem tudom ez mennyire számít jónak: http://www.youtube.com/watch?v=uIKea7DlTII 2011. dec. 22. 18:37
1/2 anonim válasza:
tudod mit jelent a két csatorna? (nem kötekedésből, csak sok kezdő másra gondol ilyenkor, anno én is:)). Szóval ha egy csatornás a laney, akkor abban nem lesz torzítás. És ha pl Metallicát akarsz nyomni, nem árt hozzá egy torzító. Azt amúgy megveheted külön is, és ha később veszel egy nagy erősítőt, akkor ahhoz is jó lesz :D ilyen kicsi erősítőkön amúgy sem jön ki úgy a hangzás, mint egy nagyon, szóval szerintem lényegében nincs nagy különbség a 3 között. Főleg ha otthonra kell, ne foglalkozz vele, hogy melyik hangja számít jobbnak, most hallgatom a marshallt, szerintem otthonra gyakorolgatni teljesen jó :) Ha neked is tetszik ez a hang, akkor nincs gond :D
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)Tényleg nem tudtam mi az a 2 csatorna:D De szerintem Artecet veszek mert az 20%al olcsóbb
2011. dec. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!