Johnson Baltimore elektromos gitárom van. Feljavított állapotban vettem, minden oké volt vele, szépen szólt, stb. De most mi lehet a baja?
De kb. egy év múlva fellépett egy olyan probléma, hogy tompán kezdett szólni. Tehát, mintha meg lenne hajolva a nyaka. De ahogy látom nincs. Próbáltam a húrlábaknál állítani a magasságot, de nem nagyon sikerült.
Tehát a kérdésem: meg tudom csinálni házilag, vagy mindenképp szakértőhöz kell vinnem? Hasznos ötleteket is szívesen fogadok! Előre is köszi :)
Hát először is tisztázni kéne a problémát, mert a tompa szólásnak az égvilágon semmi köze nincs a nyakgörbülethez.
Vagy ezerévesek a húrjaid, vagy valamelyik poti adta meg magát.
Ja :D Az első 4 bundnál, ha lefogom(vagy ha csak szabadon megpengetem) olyan hangja van, mintha rozsdás rugót pöckölnék a vízcsőnek.
A húrok hozzáérnek a bundokhoz, de ha a 5. bundnál lefogom akkor már tisztán szól.
Mikoriak a húrok??
A bundok is meghalhattak, de attól nem lesz "tompa".
Pfff, 2 éves húrok és csodálkozol???
2-3 havonta kell a húrokat cserélni, ha sokat gyakorolsz 1-2 havonta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!