Mit gondoltok arról, hogy az idei Eurovízión a Vatikánból is indulhat valaki?
Oké, nincs megerősítve, de én valahogy nem tudom milyen lenne, ha teszem azt a pápa egyik cselédlánya elindulna, csak mert azon a 0,44 km2-en ő volt a legjobb énekes, valahogy elég bizarrnak hangzik.
kedves egészségére.
a világ legapróbb szegletében is élhet tehetséges ember.
ha te laknál ott és jól énekelnél, erőteljes diszkriminációnak vennéd.
Végül a Vatikán mégsem indult, de nem tudom hol olvastad, hogy lehet hogy indulnak, mert a wikipédiás cikkben sincs róla szó.
Alapvetően nem azzal van a probléma, hogy a Vatikán a Pápa székhelye, hanem azzal, hogy senkit sem tudnának indítani még akkor sem, ha akarnának. A Vatikán városnak nincs olyan népessége, aki egyszerű átlagember, aki ott lakik az jobbára ott is dolgozik, és jobbára egyházi személy, max még a takarítók vagy ilyenek.
Meg különben is, nem érné meg nekik indulni, már csak azért sem, mert így is sokan (akár alaptalanul, akár nem ebbe most nem megyek bele) támadják az egyházat, szerintem nincs szükségük arra, hogy most a szemükre vessék, hogy a katolikus egyház "országa" a Vatikán milyen világias életet él stb.
Szóval nem azt akarom mondani, hogy ne induljanak, csak tényleg elég furcsa lenne.:S Nekem nincs bajom a Vatikánnal, csak ez olyan "megfoghatatlan" dolog, hogy a Pápai Állam egy dalversenyen indul(na)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!