Tényleg igaz hogy Magyarország csak így nyerhet az Eurovízión?
Figyelt kérdés
Szerintem is már egy dalverseny mögé bújtatott politikai harc az egész, de tényleg akkor lenne nagyon magas az esélye a nyerésnek ha Európa majd kifogy az édesvízből és csak nekünk lesz? És még csak nem is hangzik alaptalannak....
Mert szerintem az Azerbajdzsáni produkció nem volt valami nagy szám, de épp a hónapokba vitatkoznak a Nabucco olajvezetékről ami Azerbajdzsánból indulna.....
hát gyönyörű....ti mit gondoltok?
És arról hogy Szlovákiában és Romániában blokkolták a magyar szavazatokat? nem kéne őket eltiltani ? (mármint Szlovákiát és Romániát)
2011. máj. 29. 12:05
2/5 anonim válasza:
Ez miért nem a humor rovatba került?
3/5 anonim válasza:
Mennyivel lennél bolfogabb, ha 22. helyettt 17. lett volna a magyar versenyző?
4/5 anonim válasza:
22. hely nem volt jogos de azért ez kicsit erős....Azerbadzsán jó volt szerintem, nem a legjobb (Svéd), én első 5be vártam.A miénk sztem simán lehetett volna 5-10, de hát ez van.... :S
5/5 anonim válasza:
nem blokkolták a szavazatokat
én pl 3x szavaztam Szlovákiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!