Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a kedvenc gitárosotok?

Ki a kedvenc gitárosotok?

Figyelt kérdés
Az én kedvencem John 5 :)
2009. máj. 11. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
nikki sixx, jerry horton, meg talán twiggy ramirez.
2009. máj. 12. 15:07
 12/25 Thurston ***** válasza:
93%

Egyértelműen Mikael Åkerfeldt és Paul Masvidal. Aki szerint nem, az próbálja meg eljátszani a következő számokat:

Mikael:

http://www.youtube.com/watch?v=D0hRznmgLUo

Paul:

http://www.youtube.com/watch?v=l7B1OKdpTJo

(ők ráadásul énekelnek is, nem is akárhogyan.)

O)))

2009. máj. 12. 21:49
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
SYNYSTER GATES az Avenged Sevenfoldból!!! Ő a legjobb ez kétségtelen!
2009. máj. 13. 17:43
 14/25 anonim válasza:
100%
Brad Delson - Linkin Park
2009. máj. 14. 16:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Galder és Esa Holopainen, magyarok közül szegény Daczi Zsolt.
2009. máj. 15. 13:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Metált szeretem, és főként Alexi Laihot. Ő neki fantasztikus tehetsége van, az a gyorsaság az elképesztő.

De a metál stílusban fontos a jó szóló, és ezért nehéz választani, de Gus G is jó a Firewindből.

Huh, most nem állok le felsorolni mindenkit, de ha kikerestek egy igazi jó metál bandát, akkor biztos egy fantasztikus szólógitárosra találtok.

A rockzenében pedig Jimmy Page a fő a Led Zeppelinből.

És amúgy persze az alap, Jimi Hendrix.

15/L

2009. máj. 15. 19:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Jani Liimatainen a legjobb, főleg a Sonata Arctica Wolf and Raven c. számában nyom zseniális szólót. Jani távozása után a Sonata ki is vette a koncertprogramból ezt a számot, mert az új gitáros egyszerűen képtelen eljátszani azt a szólót. :P
2009. máj. 16. 09:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Brian May, Mike Oldfield
2009. júl. 22. 10:45
 19/25 Thurston ***** válasza:
55%

"Jani Liimatainen a legjobb, főleg a Sonata Arctica Wolf and Raven c. számában nyom zseniális szólót. Jani távozása után a Sonata ki is vette a koncertprogramból ezt a számot, mert az új gitáros egyszerűen képtelen eljátszani azt a szólót. :P"

Ehhehehe. Ez most komoly? Bele se merek gondolni mit kedzene egy Opeth, Nevermore, vagy Pain of Salvation szólóval. A Sonata szólóiban nincs semmi nehéz. Csak tekerés. Semmi különleges hangkészletmegoldás, vagy akármi... Én kábé negyed óra alatt tanultam meg az említett szólót, pedig aztán én nem gitározok ilyen mindenféle híres bandákban.

2009. júl. 22. 10:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Dime
2009. júl. 23. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!